Skocz do zawartości
Rokita

8 rda athlon 1700

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc pytanko dlaczego moja myszka swieci mimo że mój komp jest wyłączony ? I dlaczego po dłuższym postoju kompe nie chce się właćzać , a czasami słychac jakby twardzieł wariował Tzn. głośno się czasami uruchamia Mam athlona 1700@2400 wc niestety troszke ukruszony l g. epox 8rd2 2x 256 ddr 333 gf ti 4200 segate 4 40 GB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozimie się masz myszkę optyczną?? Z tego co wiem płyty ATX nie odcinaja zasilania do myszki i klawitury po to żeby działay te bajery w stylu włączania kompa za pomoca ruchu myszką HotKEY. Spróbuj wyłączyc te funkcje, ale nie wiem czy to cos da :( .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W myszce optycznej zawsze swieci sie dioda.. Nie wiem czemu przypisales to plycie. Teraz to i ja sie nie dziwie mimo tego,ze nie posiadam tej plyty ( moze bede , ze ludzie maja opory przed jej kupowaniem. Kazdy wszystkie problemy zarzuca chyba jej. Co do twardziela to tez pewnie jego wina,a nie tego,ze masz Epoxa. Jesli chodzi o uruchamienie to moze cos z zasilaczem?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W myszce optycznej zawsze swieci sie dioda..  

Pozdrawiam

slabo sie znasz ...

moja poprzednia plyta (msi turbo2) myszka nieswiecila

Ok, sprostuje - W wiekszosc przepadkow. Ale zreszta co w tym strasznego,niech sie swieci..

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W myszce optycznej zawsze swieci sie dioda..  

Pozdrawiam

slabo sie znasz ...

moja poprzednia plyta (msi turbo2) myszka nieswiecila

Ok, sprostuje - W wiekszosc przepadkow. Ale zreszta co w tym strasznego,niech sie swieci..

Pozdrawiam

... chyba ze masz z tylu ultra jasna diode ktora wali ci w stone lozka i na scainie robi okrag fi ~1 m ...

ale mi to nieprzeszkadza nie gdziezby :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na 8KHA+ tez sie mysza non-stop swieci

NumLock na klawie zeszta tez.

Ktos mi kiedys sciemnial ze to od BIOSu zalezy, qpa, nieprawda, po kilkukrotnej zminie biosu nadal swieci, ale kij jej w LEDy, niech sobie swieci :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...