gacus24 Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 (edytowane) Witam. Założyłem ten temat gdyż w niedługiej przyszłości zamierzam kupić sobie nowego PC a co za tym idzie nową obudowę.Zastanawiam się nad SilverStone Temijin 07. Jakie są Wasze opinie o tej obudowie? Warto ją kupować? Wygląda bardzo porządnie. Proszę o wypowiadanie się w tym temacie, bardzo to ułatwi mi podjęcie decyzji oraz zapewne innym osobom chcącym kupić tą właśnie obudowę a zastanawiającym się czy jest ona warta tyle kasy. Edytowane 5 Marca 2008 przez gacus24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Jakie chłodzenie chcesz zastosować w kompie?Ten Tj07 jest bdb do Wc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacus24 Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 (edytowane) Na razie tradycyjne ale w przyszłości nie wykluczam WC. Buda ma służyć na co najmniej 4 lata więc musi być do tego przygotowana. Jakiej jakości jest wykonanie tej budy? Mam na myśli wykorzystane materiały itp. Edytowane 5 Marca 2008 przez gacus24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Poszukaj na forum wątku Gizia o jego Wc,on ma tą bude i możesz sobie o niej poczytać i polookac fotki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacus24 Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Giziu ma obudowę TT Armor a nie SS Temijin 07. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 A zakład? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacus24 Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Znalazłem jakiś temat Gizia i jest tam mowa o TT Armor i są nawet fotki tej budy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=239802&hl= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacus24 Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) No i wyszło na to że oboje mieliśmy rację http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...Giziu&st=90 Czy na bazie tej obudowy można złożyć cichego PC? Jak jest z głośnością standardowo zainstalowanych wentylatorów? Edytowane 11 Marca 2008 przez gacus24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...