Major Zadek Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 wiesz jesce taki mam problem w serwisie dali mi zla plytke i mam do p4 845 GE zamiast PE ......... pewnie program do flaszowania biosu jest taki sam ale....... wole miec pewnosc wienc czy moghlbys mi go podeslac na myheroes@xo.pl :?: A nie flasciach!e się u ciebie poprzez wciśnię cie przy bootowaniu Alt+F2? Ja nie mam żadnego programu do flashowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafiX_ Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 no tak tak jak sie komp wlancza to jest alt + F2 ale myslalem ze tzeban miec na dyskietce jesce ten prgram ja nie to nawet spoko a moglbysm mi powiedziec jak to sie dokladnie robi bo ta plytem mam od niedawna i jesce biosa nie flashowalem ;P :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Dokładny opis masz w instrukcji. Ale wygląda to tak: 1- nagrywasz plik biosu na dyskietkę NASTĘPNIE WEJDŹ DO BIOSU I PRZYWRÓĆ USTAWIENIA DOMYŚLNE i uruchom kompa ponownie 2- wciskając w odpowiednim miejscu Alt+F2 uruchamiasz program flasciach!ący 3- na prośbe o podanie nazwy pliku wpisujesz nazwę pliku na dyskietce (bez podawania jakichkolwiek ścieżek) 4- następnie przy kolejnych dwóch pytaniah wciskasz "y" 5- gdy pojawi się monit "pres any key to reboot" wciskasz cokolwiek i po zabawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...