Skocz do zawartości
Marsi

Chłodzenie Na Procesor (socket Lga775). Do Ok. 80zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Chciałbym kupić w najbliższym czasie jakieś dobre i łatwe w montażu (bez wyciągania płyty głównej) chłodzenie na proca, które będzie chłodziło E2180 @ 3000MHz. Zależałoby mi na jeszcze większym podkręceniu (na tyle ile proc pozwoli).

Chciałbym coś w miarę przyszłościowego, będe wymieniał za przeszło rok procesor na jakiegoś czterordzeniowca w technologii 45nm. Do wydania mam ok. 80zł. Myślałem o chłodzeniu: Pentagram Freezone HP-100 AlCu Lite / Arctic Cooling Freezer 7 PRO PWM / CoolerMaster Hyper TX2.

Proszę o wszelkie porady co kupić !!

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwolę sobie podpiąć sie pod temat :wink:

Co polecicie w granicach 100-120zł do obudowy o szrokosci 18cm? Pod uwagę biorę Gelusa Pro/Scythe Mine/TR Ultra-90. Czy jest coś jeszcze godnego uwagi? Ewentualnie który z w/w jest najwydajniejszy. Czytałem testy na egieldzie ale nie ma tam wyników Mine :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwolę sobie podpiąć sie pod temat :wink:

Co polecicie w granicach 100-120zł do obudowy o szrokosci 18cm? Pod uwagę biorę Gelusa Pro/Scythe Mine/TR Ultra-90. Czy jest coś jeszcze godnego uwagi? Ewentualnie który z w/w jest najwydajniejszy. Czytałem testy na egieldzie ale nie ma tam wyników Mine :blink:

TR będzie z tego najlepszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi