Vojti Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Czy ktos moze mi doradzic jak skonfigurowac karte sieciowa w Microsoft Virtual PC? Niestety nie moge uruchomic internetu!!!!! :mur: Dzieki :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 może sprobuj pod VirtualBoxem, ms virtual PC to chyba najgorszy emulator peceta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Ja tam nie narzekam. Na poprzednim PC w dodatku virtuabox chodził wolniej... Z konfiguracją karty tez nie ma zadnego problemu bo sie to robi tak samo jak na kazdym normalnym PC. Trzeba sobie wybrac tylko w opcjach programu odpowiednią konfiguracje sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojti Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Nie wychodzi mi jakos.W XP konfigurowalem siec tylko dla drugiego kompa(servera).Teraz mam viste i ona sama konfiguruje. W opcjach wybralem karte przez ktora sie laczy komputer. Nastepnie nie wiem czy IP i DNS na automatycznie zostawic czy manualnie ustawic. Prosze o pomoc!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Po co kombinujesz, teoretycznie w ustawieniach wirtualnej maszyny musisz wlaczyc udpstepnianie polaczenie i na tym cala konfiguracja sie konczy, zadnych IP, DNSow nie zmieniasz. Jak na obrazku: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojti Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Wielkie dzieki lukasp.Wszysko juz dziala. Pozdrowionka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...