Dawid00 Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Witam, dzisiaj mi sie sam zresetowal komputer. Przegladalem cos w internecie, i nagle sie zresetowal. Nie wyswietlil sie zaden niebiekski ekran, poprostu zywkly reset. Nic mi sie oczywiscie nie wcislo. Dlaczego tak sie stalo, jezeili to 1 raz moge to zignorowac? Dodam jeszcze, ze dziwnie mysz mi sie zachowuje, mam ja na usb, i non stop sie odlacza i zalacza, cala mruga co 5 sek, z przerwami. Dawno nie robilem formata, wiec moze najwyzszy czas... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 po 1. zly dzial (powinno byc w podstawowych) po 2. zarowno dziwne zachowanie mychy na usb jak i reset kompa to sprawa sprzetu, nie windy ja radze w szczegolnosci obejrzec kontensatory na mobo i w sasilaczu, czy nie ma napuchnietych albo i wylanych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 (edytowane) Mialem kiedys uszkodzony port USB i takze mi myche co jakis czas rozlaczalo i "migala", za ktoryms razem konczylo sie to resetem. Sprobuj przerzucic mysz do innego USB, jezeli nadal ja rozlacza to sprobuj popracowac na innej myszy. Pozdrawiam Edytowane 6 Marca 2008 przez moreno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid00 Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Witam. Mysz sie popsula, wczoraj padla i nie rusza. Jak rusze delikatnie kablem, to sie zaswieca, no ale nie da rady grac. Usb ok Moje pytanie: Jak odeslac produkt razera do MMV.pl ? slyzalem ze jakos kuriera trzeba zamowic itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...