Shiz Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 ..... więzienia oraz lot na samolocie Tomahowk :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Alllen3 nie ma takiego czegos jak samolot Tomahowk. SA ale pociski Tomahawk/AGM-86 ale to szczegol. A topic nie jest taki glopi na jakieg wyglonda. Wszystko jest mozliwe no ale zanim by te rakiety dotarly do polski to by pewnie zostaly zestrzelone przez systemy patriot lub arrows. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 http://www.rathergood.com/blode/ http://www.rathergood.com/blode2/ http://www.rathergood.com/blode3/ http://www.rathergood.com/blode4/ http://www.rathergood.com/blode5/ http://www.rathergood.com/blode6/ Wymiata :lol: :lol: (obejrzałem wszystkie :lol: ) Alllen3 nie ma takiego czegos jak samolot Tomahowk. SA ale pociski Tomahawk/AGM-86 ale to szczegol :lol: :lol: no comment (łał) :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 a wlasnie ze jest samolot tomahawk ;] http://www.worldaircorps.com/sigmodel/esaf003th.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 a wlasnie ze jest samolot tomahawk ;]http://www.worldaircorps.com/sigmodel/esaf003th.html:lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 ale mi sie wydaje że chodziło jednak o rakiety Tomahawk/AGM-86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 a wlasnie ze jest samolot tomahawk ;]http://www.worldaircorps.com/sigmodel/esaf003th.html Heh ale w tym momencie nie chodzilo o samolot z II wojny swiatowej tylko o rakiete za milon $ czy siakos tak. Tomahawk land-attack cruise missile, AGM-86C air-launched cruise missile Type: Land attack cruise missile Range: 1,000 miles Guidance: Uses global positioning system to reach targets Launch: Tomahawk launches from ships or submarine torpedo tubes. AGM-86C launches from aircraft. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 ale mi sie wydaje że chodziło jednak o rakiety Tomahawk/AGM-86zapewne tak, pewnie nazwanie Tomahawk'a samolotem bylo niezamierzona niescisloscia (wiadomo ze chodzilo o to co_teraz_spada_na_glowe_Sadama) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 dobra shiz wiem o co chodzi przeciez :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 ..... więzienia oraz lot na samolocie Tomahowk :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Alllen3 nie ma takiego czegos jak samolot Tomahowk. SA ale pociski Tomahawk/AGM-86 ale to szczegol. To miał być sarkazm, wiem, że nie ma samollotu, chodziło mi o rakiete, ot trzeba czasami sarkazmu dać :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 mam to gdzies pisze do was z planety ziemia 2 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 kurde jak zobaczylem tę nazwt topicu to sie usmialem.A po zatym jaki zjeb by marnowal nuklearke na jakies zadupie o nazwie Polska.Byc moze onie nawet nie wiedza co to jest Polska.Kurde ty masz chore pomysły graham :lol: .Uwaga zwyciesca na najbardziej po<span style="color:red;">[ciach!]</span>y topic w histori forym wygral ...graham gratulacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Po co komu nuklearka wystarczy wypucic ospe ( parwdziwa ) i gwarantuje efekty kilkadziesiat razy lepsze od atoma. A i bron biologiczna tansza jest. Dobrze ze nie istnieje takie cos jak RD-71. No wtedy nieciekawie by bylo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Aaaaaaale chłopakowi się dostało :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzeń Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 A tak na marginesie po co aż 5 :D :D wystarczy jedna i to niekoniecznie w nas a w jakiegoś sąsiada i tak bedzie fajnie ..................... (będziemy mieć krowy ja w Falloutcie) :D :D fakt faktem zajebisty post :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Co z tymi rakietami!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 wlasnie wrocilem lekko wstawiony to nie moj topic ktos mi ukradl haslo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 wlasnie wrocilem lekko wstawiony to nie moj topic ktos mi ukradl haslo dobra wymowka graham :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 wlasnie wrocilem lekko wstawiony to nie moj topic ktos mi ukradl haslo lepiej odrazu powiedz ze cie kosmici porwali i torturami haslo wyciagneli :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 tez wróciłęm lekko wstawiony ale uśmiałem sie jak na trzezwo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 aHeh ale w tym momencie nie chodzilo o samolot z II wojny swiatowej tylko o rakiete za milon $ czy siakos tak.tak dokladnie to podawali ze za 1.8 mln$ bo porawili cos od ostatniej wersji :P hehe ale jak tego beda masowo robic to pewnie spadnie do bardziej znosnych cen :) czego jednak sobie i innym nie zycze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Dlaczego 5 a nie 17? Piec to bym jeszcze odbil moja rakieta do tenisa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakacz Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 to po co sie udzielacie jak piszecie ze glupi topic?? nie rozumiem tego nie podoba ci sie to nic nie pisz! niech sie udzielaja ci ktorzy maja ochote odpowiedziec na to pytanie. ja odpowiadam : pozegnalbym sie z bliskimi i z moja dziewczyna:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 ta jasne graham i wszystkie zostaly wystrzelone z twojej piwnicy:D a te filmiki blod tez niezle=]]]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 aHeh ale w tym momencie nie chodzilo o samolot z II wojny swiatowej tylko o rakiete za milon $ czy siakos tak.tak dokladnie to podawali ze za 1.8 mln$ bo porawili cos od ostatniej wersji :P hehe ale jak tego beda masowo robic to pewnie spadnie do bardziej znosnych cen :) czego jednak sobie i innym nie zyczemoglbys <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie cytowac czegos czego nie powiedzialem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Wiecie co?Ale jesteście siury! Kolega przeprosił i nie chodziło mu o nabijanie się z wojny tylko o chwile "co by ktoś z was zrobił jak by miał przed sobą pare godzin życia!.Jedziecia po nim jak jakieś k.u.t.a.s.y normalnie.Odpuście sobie (sory za ostre słowa ale są uzasadnione) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Wiecie co?Ale jesteście siury! Kolega przeprosił i nie chodziło mu o nabijanie się z wojny tylko o chwile "co by ktoś z was zrobił jak by miał przed sobą pare godzin życia!.Jedziecia po nim jak jakieś k.u.t.a.s.y normalnie.Odpuście sobie (sory za ostre słowa ale są uzasadnione) cudownie :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Żegnam się z tweakerami i ide spać :D :P P.S. Z takimi topicami to ty chyba zaczniesz banany sprzedawać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 aHeh ale w tym momencie nie chodzilo o samolot z II wojny swiatowej tylko o rakiete za milon $ czy siakos tak.tak dokladnie to podawali ze za 1.8 mln$ bo porawili cos od ostatniej wersji :P hehe ale jak tego beda masowo robic to pewnie spadnie do bardziej znosnych cen :) czego jednak sobie i innym nie zyczemoglbys <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nie cytowac czegos czego nie powiedzialemsorrry nie wiem czemu akurat sie pojawil Twoj nick przy cytacie (mial byc Shiz) - sorki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 lapie jakas fajna dupe i zapinam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 gościu chciał sobie temat założyć a wy go zjechaliście :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...