miedym Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Mam problem z oglądaniem filmów na DivX'sie i BestPleyer'ze a także na MediaPlayer. Kiedy chcę włączyć jakiś film to np: DivX zaczyna otwierać plik z filmem, ale nie widać obrazu tylko jest dźwięk i okienko programu się zmniejsza, widać tylko przyciski i przesuwający się pasek czasu. Co jast grane, bardzo proszę o pomoc, bo mnie w nocy zachlaszczą, nie możemy obejrzeć żadnego filmu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Przyczyna na 100%: brak odpowiedniego dekodera obrazu. Brakuje Ci najprawdopodobniej DivXa wersji 4 lub 5, masz zainstalowana ktoras z wersji 3 i stad te klopoty. Sciagnij v5.02(bundle) z www.divx.com. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedym Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Przyczyna na 100%: brak odpowiedniego dekodera obrazu. Brakuje Ci najprawdopodobniej DivXa wersji 4 lub 5, masz zainstalowana ktoras z wersji 3 i stad te klopoty. Sciagnij v5.02(bundle) z www.divx.com.Tomas oto właśnie biega, że mam DivX, BestPlayer, Vplayer i jeszcze jakiś inny mały programik do oglądania filmów, a obrazu jak nie było tak niema :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Niektore filmy potrzebuja cos takiego, jak AviFix. Jest to zmieniony plik mpg4c32.dll. Poszukaj tu: - http://www.divx-digest.com/software/divxcodec.html - www.divx.pl Mam ten patch u siebie (chyba, nie jestem pewny). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...