Nerevar Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 (edytowane) Hej lapek, ma dziwną klawiature niby qwerty a nie qwerz ale ma tez osobne przyciski do umlałtów, ciekawi mnie czy mozna jakos ustawić zeby dzialaly all przyciski wedlug nalepek ale zeby byly tez ą itp, może da się jakoś ręcznie zrobić profil ? tak wygląda (troche slabe foto) 2 pytanie stacje dokującą można podczepiać gdy lapek jest właczony ? nieaktualne, kupiłem naklejki specjalne do tego modelu :) Edytowane 7 Marca 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmjn Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Mam takiego samego laptopa ale już zdążyłem się przyzwyczaić do innego układu choć trochę mnie nadenerwują "ukryte" znaki specjalne:). Mógł byś wrzucić zdjęcie z nalepkami na klawiaturze? Chodzi mi o to czy bardzo rzucają się w oczy. Jakie naklejki kupiłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Hej lapek, ma dziwną klawiature niby qwerty a nie qwerz ale ma tez osobne przyciski do umlałtów, ciekawi mnie czy mozna jakos ustawić zeby dzialaly all przyciski wedlug nalepek ale zeby byly tez ą itp, może da się jakoś ręcznie zrobić profil ? tak wygląda (troche slabe foto) 2 pytanie stacje dokującą można podczepiać gdy lapek jest właczony ? nieaktualne, kupiłem naklejki specjalne do tego modelu :) O matko... skąd się takie posty biorą... Czy ty naprawdę nie wiesz jak sie takie rzeczy robi? Podstawy obsługi Windows się kłaniają!!! Zmień układ klawiatury na Polski w Windowsie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...