Dentarg Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Witam, Przeczytałem tu kilka wątków w podobnym temacie, ale opinie strasznie rozbieżne. Z recenzji na necie wygląda, że referencyjne chłodzenie 1-slotowe na 8800GT to suszarka. Widzę na alledrogo Galaxy z chłodzeniem CMHP, opinie na forum: super cicha do ... suszarka ... ktoś ma ? Jak jest naprawdę ? Karta miła bo ma wbudowanego v-moda i jest tania. Jakby była cicha to byłoby super. Podobne chłodzenie ma jeszcze Pallit i Asus (wersja 1 GB chyba teraz tylko dostępna), ale też trudno o jednoznaczną opinię na temat głośności tych kart. Ktoś ma ? Może polecić cichego 8800 GT za przystępną cenę ? pzdr, Dentarg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dred Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Ja mam właśnie 88gt od Galaxy ;) chłodzienie jest ciche , w 3d mam ustawione na 50% i dalej nie zbyt słychać kartę , a w Windzie idzie na 30% więc cisza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Może Gigabyte z Zalmanem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dentarg Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Ja mam właśnie 88gt od Galaxy ;) chłodzienie jest ciche , w 3d mam ustawione na 50% i dalej nie zbyt słychać kartę , a w Windzie idzie na 30% więc cisza ;) Masz chłodzenie CM HP, Zalmanowskie czy podobne do referencyjnego ale zajmujące 1,5 slotu ? pzdr, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Ta Gigabyte nie bedzie Ci nic zasłaniała bo wentylatorek znowy nie jest taki "byczy" Wiec co chodzi o miejsce to spokojnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dentarg Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Ta Gigabyte nie bedzie Ci nic zasłaniała bo wentylatorek znowy nie jest taki "byczy" Wiec co chodzi o miejsce to spokojnie:) O miejsce się wcale nie martwie, z kart mam tylko grafikę w tym kompie, może zajmować nawet 5 slotów :). Chodzi mi o ciszę :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 to kup najtańszą gt + s1 lub s2 + actuake 120 i będziesz mega zadowolony. ps. było już o tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metalfan Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 http://www.digit-life.com/articles3/cpu/vp...c2k7-part1.html Do wyboru, do koloru... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Ale zalmany nie są wcale takie głośne juz nie przesadzajmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Asus Rev. 2 Glaciator. Mam takie chłodzenie na swojej 8800GS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 (edytowane) Glaciatora kolezanka ma na 88GT cichy jest ale jakos asus mnie odstraszył tym że nie mozna zmierzyc temperatury akurat na tej 88GT i nie tylko mi ten problem sie przytrafil bo znalealem uzytkownika jednego na tym forum z tym samym problemem:/ Edytowane 6 Marca 2008 przez mattis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 (edytowane) U mnie ze zmierzeniem temperatury nie ma problemu. W IDLE jest 41C. Zmierzone w ASUS Smart Doctor. Edytowane 8 Marca 2008 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 No wiesz bo Ty masz GS a u Kolezanka ma 88GT i to chyba tam tylko ta wada jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...