kobus Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 a wiec zainstalowalem zwyklego dc nie ++. i udostepnilem pliki i wzystko gra na huby moge sie zalogowac. tylko ze jak chce skorzystac z opcji search to czekam czekam i zadnych resultatow:O:( wiec nie iwem co jest grane. mam siec jakby co:) plis o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Spróbuj przestawic sie w opcjach z "Active" na "Passive" u mnie pomoglo... (choc ja mam dc ++ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 U mnie zas własnie w dc(zwykłym) pomogło (a tak przy okazji :)) załatwienie sobie zew IP. Niedługo pozniej zaczałem korzysać z dc++ i wciąz było dobrze Choc jak mozna byc active skoro jest sie passive?? :)Nie ma co usawiac jest nie posiadzasz pub ip albo swojego portu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 wywal dc zainstaluj emule v0.27 jest lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 DC sux. Lepszy DC++ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 ale niektorzy tego nie rozumieja ze dc++ jest lepszy i sie upieraja przy zwyklym dc, dc to skis i tyle przezuc sie na dc++ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 zobacze jak zainstalje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 dc++ wymiata wczesniej myslalem, ze to syf, ale zmienilem zdanie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 zaje... by bylo gdyby tak ludzie zmieniali zdanie na pozytywne, znaczy dc++ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 ok a skad sciagnac bo raz sciaglem i kicha gowno nic nie instalowalo sie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 tutaj http://sourceforge.net/project/showfiles.p...lease_id=145662 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 dc++ rządzi, miałem kieedyś podobny problem ze zwyjlym dc, zainstalowalem ++w opcjach zmienilem na Passiv(behind a firewall" i lux. Oczywiście nie śćiągam z tamtąd nic co ma prawa autorskie bo to nielegalne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 wywal dc zainstaluj emule v0.27 jest lepszydokładnie :) eMule rox :) tyle, ze ja wole wersje plus 1b a nie oficjalne... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 ok a skad sciagnac bo raz sciaglem i kicha gowno nic nie instalowalo sie :(Bo niektore wersje DC++ sie nie instaluje. Odpala sie je bez instalacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 rozpakowujesz i uzywasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 wywal dc zainstaluj emule v0.27 jest lepszydokładnie :) eMule rox :) tyle, ze ja wole wersje plus 1b a nie oficjalne... :> próbowałem tego kilka razy ale denerwuje mnie ten soft... czytałem kilka faq'ów na temat dobrego skonfigurowania i ciągle nic, czasem transfer skoczy do tych 8 kilo, ale niegdy nie miałem max transferu, więc się zniechęciłem (poszedłem na łatwizne, w dcpp klikasz i juz sie sciaga ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 ooo, takich ludzi trza cenic "tek" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 ok mi dzila jush instal dc++ i ql a znacie jakies huby fajne?ja mialem goscia ktory mial 550gb ale gdzie on jest:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekG Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Moje ulubione huby to te : badashell.no-ip.com (teraz 54tb) oboy.dnsalias.org (48) moribundus.no-ip.org (najlepszy...dochodzi do 70tb :D , czeski wiec jest duzo polskich plikow takze) Lepszych przy takim shared jaki tam obowiazuje to chyba niema :) (mam 25gb i wchodze) jak znacie to podajcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 wzdc.no-ip.org:411 (warszawski) rockafett01.no-ip.com:411 chevy.no-ip.org:411 tropical.homeftp.net (bardzo duzy, trza udostepnic chyba 60gb) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...