Skocz do zawartości
kobus

dc problem mom

Rekomendowane odpowiedzi

a wiec zainstalowalem zwyklego dc nie ++. i udostepnilem pliki i wzystko gra na huby moge sie zalogowac. tylko ze jak chce skorzystac z opcji search to czekam czekam i zadnych resultatow:O:( wiec nie iwem co jest grane. mam siec jakby co:) plis o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie zas własnie w dc(zwykłym) pomogło (a tak przy okazji :)) załatwienie sobie zew IP. Niedługo pozniej zaczałem korzysać z dc++ i wciąz było dobrze

Choc jak mozna byc active skoro jest sie passive?? :)Nie ma co usawiac jest nie posiadzasz pub ip albo swojego portu..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dc++ rządzi, miałem kieedyś podobny problem ze zwyjlym dc, zainstalowalem ++w opcjach zmienilem na Passiv(behind a firewall" i lux. Oczywiście nie śćiągam z tamtąd nic co ma prawa autorskie bo to nielegalne ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wywal dc zainstaluj emule v0.27 jest lepszy

dokładnie :) eMule rox :) tyle, ze ja wole wersje plus 1b a nie oficjalne... :>

próbowałem tego kilka razy ale denerwuje mnie ten soft... czytałem kilka faq'ów na temat dobrego skonfigurowania i ciągle nic, czasem transfer skoczy do tych 8 kilo, ale niegdy nie miałem max transferu, więc się zniechęciłem (poszedłem na łatwizne, w dcpp klikasz i juz sie sciaga ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje ulubione huby to te :

badashell.no-ip.com (teraz 54tb)

oboy.dnsalias.org (48)

moribundus.no-ip.org (najlepszy...dochodzi do 70tb :D , czeski wiec jest duzo polskich plikow takze)

Lepszych przy takim shared jaki tam obowiazuje to chyba niema :) (mam 25gb i wchodze) jak znacie to podajcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi