maki1000 Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 (edytowane) Witam Panowie mam problem bo w men. urządzeń mam 2 rzeczy których nie mogę zlikwidować :( Czytałem już wątki z podobnym problemem ale u mnie nie dają nic rozwiązania w nich napisane. Odłączyłem wszystkie rzeczy usb i dalej jest. Zainstalowałem stery do wszystkiego i nie mam problemów z działaniem żadnego urządzenia. Nowe stery do chipsetu płyty głównej ABIT AB9PRO też nic nie zmieniły. Wczym problem? Edytowane 6 Marca 2008 przez maki1000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 a w czym ci to przeszkadza -ja czasem też mam jakieś nieznane urządzenie,nic z tym nie robię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maki1000 Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 a w czym ci to przeszkadza -ja czasem też mam jakieś nieznane urządzenie,nic z tym nie robię Oj bardzo mi to przeszkadza, mniej więcej tak samo jak by mi coś skrzypiało w samochodzie B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 A próbowałeś prawy->usuń , potem jeszcze raz odświeżyć w poszukiwaniu plug and play ? Ja kiedyś tak miałem z USB :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maki1000 Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Uporałem się z tym kontroler magazynu masowego usuwając to i potem wsadzałem wszystkie mozliwe plytki ze sterownikami jak wyskoczyl mi proces instalacji po ponownym uruchomieniu. zostalo jeszcze to nieszczesne nieznane urzadzenie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Podaj numer identyfikacyjny tego urzadzenia (z menadzera urzadzen) lub sam wpisz go w google i zobacz co to jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...