Arek666@ Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Witam chciałbym złożyc zestaw do WC na procka już mam Pompka Blok na NB i GPU Chłodnica węże krucce płyn i co jeszcze potrzebne cena max 500zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 blok na proc ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 blok na proc ? icon_lol.gifsą tacy co nie chłodzą proca wodą :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 ale kolega chłodzić zamierza Witam chciałbym złożyc zestaw do WC na procka już mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek666@ Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 no brawo to pomożecie na procka mam Frost 3 Duo coś takiego i brakuje reszty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Mu chodziło o to, ze ma juz blok na CPU i potrzebuje reszte i wymienil tą reszte, ktora potrzebuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 (edytowane) Pompka: Coolriver rev.2 lub BlackWater SIlent Pump Blok NB: MNP Channel Pro V3 SM8/10 Blok GPU: MNP Prison Pro V2 GPU SM8/10 złączki kątowe [/b]Chłodnica: Black Water Advanced 123 rev. 2.0 Wąż: Inno lub Polix Złączki: Szybkozłączka skręcana SM8/10, gwint 1/4" - prostasztuk 4 Płyn: Borygo + Destylka lub Feser Może do tego rez : Swiftech MCRES-MICRO lub trójnik BTW. naucz się dobrze opisywać czego chcesz bo na początku nie mogłem nic zrozumieć... Edytowane 8 Marca 2008 przez rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 BTW. naucz się dobrze opisywać czego chcesz bo na początku nie mogłem nic zrozumieć...nikt nie zrozumiał :D co do wężyków polix cena jakość konkurencji brak[wersja przeźroczysta] ale wtedy zalecane jest użycie sm pod tygona czyli 8/11 chłodnica jak najbardziej spoko do małego nawiewu bloki hmmm o mnp nie mogę powiedzieć że są idealne jednak 'ponoć' są ciut wydajniejsze od Realitynet ... można spróbować alphacoola od helmutów który kosztuje mniej niż polskie produkcje jednak testy mówią że jest wydajniejszy. GPu jak nie chcesz ryzykować barwienia allu to może warto zainteresować się inna polską produkcją np. frostem gpu lub hamerykańską mcw60? rezik spoko wszędzie wejdzie ale jeśli zabraknie floty to trójnik jest jakimś wyjściem [sam obecnie używam kosztował mnie 1,5zł] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Też właśnie chciałem zaproponować wszystko z angeli, ale tam wybór chłodnic mały w tym przedziale cenowym ;/ Dlatego all z coolinga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek666@ Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 ten Blok na Grafikę będzie pasował ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Czemu miałby nie pasować? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trojan Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 (edytowane) Channel pro v3 bedzie pasowal na DFI z zamontowanym Hd 3870 ? Edytowane 9 Marca 2008 przez trojan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek666@ Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Oskaliber tak pytam nigdy nie miałem WC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...