lemoniada Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Witam ! Szukam obudowy z dużym oknem ! Wygląd bez żadnych klapek na przodzie otwieranych i ma być normalna (bez kosmosu) Proszę pomoc mi podać konkretny model bo szukałem wszędzie i nadziewałem sie na beznadzieje obudowy. Wierze ze na pewno gdzieś jest ta która mam zamiar kupić. Cena do 250 zl ewentualnie do 270 Pozdr. Sebastian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 a nie lepiej samemu wyciąć okno ? może nie to nie jest takie hop siup ale za to sam dobierzesz kształt no i będziesz miał satysfakcję ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemoniada Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Tez o tym myślałem ale czym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Chieftec Dragon z oknem. Mam i polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Tez o tym myślałem ale czym ? Wyrzynarką na przykład. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www.infostrefa.info Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 W tym przedziale cenowym moim faworytem jest Radimax Sagita lub bardziej stonowane CM 534 lub NZXT Alpha - Wszytkie prezentują podobne gabaryty i są przyzwoicie wykonane (brak ostrych krawędzie dobrej jakosci plastik, dość sztywne konstrukcje. ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...