Neo_x Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Siema :) mam dylemat :) moge sprzedac swojego LG 16x za 150 zl :) widzialem na WGK LiteOn LTR-48125W za 250 zl :) wiec doplacam 100 zeta i mam nowiutka nagrywarke 48x :) uprzedzam ze wypalam bardzo duzo plyt :) powiedzcie mi jak oceniacie ta nagrywarke, i czy oplaca sie ja wogule kupic :) jest na rynku od cholery nagrywarek 48x za cene 250 zl :) jezeli nie liteon to jaka polecacie :) prosze o opinie :) Pozdro :) Narka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 bierz nawet się nie zastanawiaj, na forum juz było dużo o liteonach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Gratulacje, wcisa komus LG 16X za taka kwote :))) ja bym nie bral :) Mam litona ltr-48125s i jak narazie pali doskonale, wypalilem ponad 150 nie psujac 1. Ale odkad zaczalem uzywac cdrw to troche brakuje mi mozliwosci zapisy cdrw w 24x wiec porownaj ceny i wybierz model naj lda wlasnych potrzeb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Ten model jest calkiem fajny, sam uzywam LiteOn'a i te nagrywarki sa bardzo dobre. jesli chodzi o zabezpieczenia, to szkoda powtarzac, lamie PRAWIE wszystkie zabezpieczenia. Dlatego wlasnie dla 100% (chodzi o key2cos tak..-->muzyka) wybrałbym jednak model o ok 30 zl drozszy, obslugujacy :) czyli x52/25/52 dodatkowe info na www.cdrinfo.pl a przykladowe ceny www.komputronik.pl x52 liteon kosztuje ok 280 zl Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...