tdsmaniak Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Po nieudanej przygodzie z Asusem P5K czas na jej zmianę. W grę wchodzą tylko produkty Abita takie jak: AB9 Quad GT --90€ AW9D-Max --100€ IN9 32X-Max --160€ IP35 --90€ Reszta zabawek jak w sygnaturce. Interesuje mnie fsb w granicach 450-500 dające sie użytkować full time. Wyraznie proszę o niesugerowanie produktów Asusa - zraziłem się i basta. Wczesniej miałem AB9 pro i była super, teraz najbardziej podoba mi się AW9D max tylko czy starczy jej pary? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 IP35 bedzie bdb wyborem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 z Abita to IP35, możesz zastanowić się nad DFI DK i Foxconn P35A-S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...