Druss Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Wiecie moze gdzie moge dostac program serwisowy do seagate`a bo chcialbym usunac bad`y programowe, lub chociaz przekonac sie czy sa fizyczne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 do tego służy progs wdclear :) szukaj na google Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 kurka kiedys takie bud';y mialem ale kurna programu nie bylo........ i cholera systemu sie nie dalo zainstalowac....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Qrde, zapewne żeby użyć tego programu tzreba miec czystego hdd? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 floyd - nie pisz ludziom bzdur. wdclear jak juz sama nazwa wskazuje służy do dysków wd a nie seagata. do dysków seagata takiego programu afaik nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 floyd - nie pisz ludziom bzdur. wdclear jak juz sama nazwa wskazuje służy do dysków wd a nie seagata. do dysków seagata takiego programu afaik nie ma dziwna sprawa bo ja zerowałem baracuddy 4 :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Qrde, zapewne żeby użyć tego programu tzreba miec czystego hdd?startujesz progsem z dosa zeruje all(partycje też) :( , ale łącznie z badami programowymi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Czy kasuje tylko partycje na której mam bady czy czyści całość dysku (mam 3 partycje) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 niestety całość dysku (wszystko co na nim jest ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Acha wiec program odstawiam na sytuacje bardzo kryzysowa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 wy chyba żarty sobie robicie jest taki program HDD regenerator 1.22 (bodajże - lub 1.2.2.) - program na stronie producenta, crack na astalaviscie działa z wszystkimi HDD i jest najszybszy :) HDD 4 GB robi np w 15 min Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 floyd - nie pisz ludziom bzdur. wdclear jak juz sama nazwa wskazuje służy do dysków wd a nie seagata. do dysków seagata takiego programu afaik nie ma Jak nie ma jak jest - Seatools :D A dokładnie na stronie http://www.seagate.com/support/seatools/index.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 !muchas gracias! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Hej jest jeszcze jeden programik ktorym usuwasz bad'y programowo z pod wingrozy nazywa sie Disk Manager 2000 pomimo tego iż przeznaczony jest pod dyski IBM działa ze wszystkim ( u mnie bez problemu poradzil sobie z bad'ami na Quantumie i Fujitsu) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 namiar na hdd regeneratora 1.22 program tu http://www.topdownloads.net/software/view.php?id=8307 a crack tu http://www.crackz.ws/h1.htm Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGuś Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Witam wszystkich Czy ktoś znalazł cracka do HDD Regenerator? bo ja szukam i szukam i znaleść nie mogę, znaczy znaleść znalazłem już chyba z 10 ale żaden nie działa, Floyd ten crack co linka dałeś też nie działa przynajmniej mi |:->=] A czy nie wie ktoś czy jest coś specjalnie do samsungów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 ja zdecydowanie polecam Wdclear on mi usunoł wszystkie bady :P tyle ze cala zawartosc dysku poszła kimac ! :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...