piet Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 (edytowane) 177.83(lipa) . NVIDIADisplayWinVista(177_89)Int na tych fluidy chodzą jak powinny ;). Mogliby już zrobić jakąś konkretną grę z fluidami , albo chociaż cellfactora odblokować. @skubi Co do csa to chyba vsync załączony miałeś. Testowal ktos najnowsze 177.83 na 8600 m gt w lapkach fl90 i pochodnych? Poki co mam wersje oryginalna z jedynie zmienionym inf dla wlasnie dla mobilnych gf. Edytowane 16 Sierpnia 2008 przez Piet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 pytanie dosyć ogólne - mam panoramę z zainstalowanymi do niej sterami + 177.70 by side. Chciałbym w 3dm06 ustawić do testu 1280x1024 ale nie mam ten rozdziałki na liście tylko panoramiczne. Jest sposób na to? Przed chwilą sprawdzałem na viście i tam mogę ją wybrać ale nie ma tam zainstalowanych sterów do monitora. Aha jeszcze jedno - jakie odświeżanie lepiej ustwić 60 czy 75 Hz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elviso26 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 (edytowane) dodaj sobie w sterownikach nvidii custom resolution i ustaw tak jak trza...na razie nie masz do wyboru bo twój lcd i jego inf nie ma zapisanych takich rozdziałek w sobie co do drugiej sprawy, nie ma znaczenia odsw. w LCD moze być 60 Hz róznicy nie zauważysz... Edytowane 24 Sierpnia 2008 przez Elviso26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) pojawily sie nowe stery 177.92 wraz z driverami Physx 8.08.18 Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez CzArNy` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elviso26 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) linka byś mógł zapodać skoro informujesz... http://www.nvidia.de/object/winxp_177.92_beta_de.html http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?p=1757058 Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez Elviso26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) toc kazdy chyba wie skad je moze sciagnac ^^ a i tak wiekszosc czeka na modda by side w tym ja ;] i po co niemiecka jak nasza rodzima tez jest :) - http://www.nvidia.pl/object/winxp_177.92_beta_pl.html Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez CzArNy` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elviso26 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 toc kazdy chyba wie skad je moze sciagnac ^^ a i tak wiekszosc czeka na modda by side w tym ja ;] nie no ja nie krzycże przecież hehehe... ale było by wygodniej.. też czekam na modowane z niecierpliwoscią...SIDEBAND KAMAAAN ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Przez jakiś czas nie będzie sterów , 9600gt sprzedana. Teraz ślęcze nad sterami od ati :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elviso26 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 oojejj to fatalny NEWS ;( serio... szkoda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Przez jakiś czas nie będzie sterów , 9600gt sprzedana. Teraz ślęcze nad sterami od ati :wink: Zdrajca ! ;) Co do nowych sterów to nie zauważyłem ogólne żadnym zmian pod XP. Dalej blokuje mam przycięcia w niektórych grach. Pisałem o tym wcześniej. Zwłaszcza w COD4 to widać. Na 175.xx tego nie mam. Nie wiem co jest grane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) Zdrajca ! ;) Co do nowych sterów to nie zauważyłem ogólne żadnym zmian pod XP. Dalej blokuje mam przycięcia w niektórych grach. Pisałem o tym wcześniej. Zwłaszcza w COD4 to widać. Na 175.xx tego nie mam. Nie wiem co jest grane. Może coś u Ciebie jest nie halo, CoD4 śmiga bez przycięć. Stery 177.83 XP od Side. Narazie nowych nie instaluje, przymierzam się do zmiany grafiki i dopiero po zmianie zapodam nowsze. I mam nadzieję że do tego czasu Side wróci do zielonych :wink: Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez centy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 fajnie fajnie ...... że teraz zajmiesz sie sterami od ATI kiedy możemy sie spodziewać pierwszego wyrobu;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 [ot]Zdradził na moją korzyść :P[/ot] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) [ot]Zdradził na moją korzyść :P[/ot]To co teraz będą stery forceware by Yogi :) Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez kurczak80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 A to dobre , żle go zrozumialeś po prostu kupił odemnie 9600gt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Kurcze szkoda bo stery twoje są niezłe a tak to zostanie teraz jechać na normalnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Mam pytanie, które w sumie nie wiem gdzie umieścić. Dotyczy regulacji obrotów 8800GT, sterowników oraz rivatuner ..... Z poziomu riva tuner mogę regulować prędkość obrotową wentyla w 8800GT. Mogę ustawić na stałe ("fixed") np. 27% i wszystko hula. Max temp. przy tym ustawieniu to 80* - nie jest to chyba jakoś bardzo wysoko, a chłodzenie wtedy jest b.ciche, praktycznie bezgłośne - > wentyl kręci się ~ 900obr. Pytanie jak RT zmienia obroty wentyla i gdzie zapisuje te ustawienia. Jeśli robi to poprzez sterownik karty graficznej i poprzez rejestr - byłoby super. Pytanie - czy możliwe jest, że regulacja następuje z poziomu sterowników / rejestru i że wcale RT nie jest do tego potrzebny ?? Nie potrzebuję zmieniać niczego poza obrotami wentyla, niby można to ustawić poprzez bios, ale jeśli byłoby możliwe ustawienie z poziomu sterowników / rejestru to nie musiałbym ani zmieniać biosu ani instalować rivatunera. Wychodzę z założenia, że im mniej niepotrzebnych rzeczy siedzi w systemie, tym lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 panowie specjalisci , gdzie indziej bym mógł spytać jak nie tu,jakie najlepsze stery do dziadka 7300gt ddr3, 91.37,93.71,94.24 odpadają nie ciągną nowych gier.jakie byście polecili z tych 163,169,17x.xx sporo tego.bardzo bede wdzięczny,bom sie już pogubił :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 (edytowane) 175.80 , 175.95 Edytowane 10 Września 2008 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 o fuck taka szybka odpowiedz, serio .tak czytam i czytam wylukałem 171.23 bedzie jak różnica w fps czy nie za bardzo.a i gdzie jest twoja stronka kiedyś była,dobrą robotę tam odwalałeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Ja ci napisałem te wersje sterów , gdzie zapindala ładnie gf6/7 napewno , bo widziałem komentarze na guru3d. A co do stronki to jest tam gdzie była :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 a to sorkas jak mówisz to tak pewnie jest.a tak stronka jest tylko pl jednego nie dałem dzięki Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 bierz 175.95, już od jakiegoś czasu na nich jadę i nie ma powodu do narzekania, 175.80 sobie podaruj, ja osobiście miałem bugi graficzne, np. w Penumbra Requiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 krótka relacja na temat strów od sidea.175.95 do 7300gt no to instalnołem odpalam bioshocka .no i i i troche lepiej 28 fps stabilnie bez spadku. ale mówie podbije troche opcji bo miałem może ze 2 w ustawieniach grafiki z (1 miesiac temu grałem w bio) i tu qrwa szok wsio na high i 28 fps :blink: co ty stary tam ładujesz że one mają takiego kopa,aż crysisa przyinstaluje z ciekawości. jedyny minus to rozjasnianie overlay można dać tylko na 120, zawsze miałem na 160 w panelu.(retropanelu) da sie co z tym zrobić, czy e tam Wielkie Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 side, mam do Ciebie prośbę. Czy mógłbyś podsumować dotychczasowe swe dzieła i napisać, które są najlepsze dla G8x/G9x pod XP? Pamiętam, że zachwalałeś 177.26. Czy znalazły się lepsze, zmodowane przez Ciebie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Pod viste i viste 64bit 177.72 , pod xp 32bit 177.26 , 177.70 , 177.83 w sumie te ostatnie były najbardziej zabugowane po modyfikacji dużo lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_27 Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 (edytowane) Side jak możesz to daj linka do tych 177.72 pod viste x64 Edytowane 13 Września 2008 przez Maciej_27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Masz na stronce linki ehh :wink: http://side.pl.pl/strona/?site=14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Sciagnalem wersje 177.83 jak ja przerobic na polskojezyczna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Pod viste i viste 64bit 177.72 , pod xp 32bit 177.26 , 177.70 , 177.83 w sumie te ostatnie były najbardziej zabugowane po modyfikacji dużo lepiej.Side, w jakim sensie zabugowane? Mogące sprawiać problemy w grach typu crash/freez czy nieoferujące zadowalającej wydajności? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...