IbanezRG Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 oo ciekawe a co majstrowałes w PSU ?? kurcze szkoda ze tylko 32bitowe.. tak wiele osób ma obecnie duzo ramu i przerzuciło sie na 64bity.. no nic jak to mawiają cyganie "another Day" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarr Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Dopiero skończyłem przerabiać zasilacz , także stery będą póżnym wieczorem i tylko vista 32bit.Dzięki wielkie, naprawdę dobra robota. Wrzuć może jakieś dobrowolne dotacje na swoją stronę, PayPal ma takie opcje ;). Ludzie z całego świata to ściągają przez Guru3d i bardzo sobie cenią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 oo ciekawe a co majstrowałes w PSU ?? kurcze szkoda ze tylko 32bitowe.. tak wiele osób ma obecnie duzo ramu i przerzuciło sie na 64bity.. no nic jak to mawiają cyganie "another Day" ;)Wzmocnienie linii 12v , teraz już napięcie pod obciążeniem nie siada o 0.13v tylko 0.07v i sprawność leci delikatnie w góre. Dzięki wielkie, naprawdę dobra robota. Wrzuć może jakieś dobrowolne dotacje na swoją stronę, PayPal ma takie opcje ;). Ludzie z całego świata to ściągają przez Guru3d i bardzo sobie cenią. Nie mam możliwości wrzucania banerów itp na strone , bo strona jest stworzona przez kreator i nie można zmieniać kodu html i php. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 (edytowane) jezeli to robiłeś Incomedią.. Website X5 to mozna... edit: poprawiłem babola z macromedia na incomedia bo mi sie przejęzyczyło ;) Edytowane 1 Października 2008 przez IbanezRG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Nie jest to jest kreator od nethostingu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Dopiero skończyłem przerabiać zasilacz , także stery będą póżnym wieczorem i tylko vista 32bit.tak wiec czekamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 (edytowane) http://www.mediafire.com/download.php?ikknqnztjyy Jest to wersja specjalna pod crysisa , oficjalna wersja pojawi się jutro tzn dzisiaj :lol2: na egieldzie. Edytowane 1 Października 2008 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 (edytowane) side czy te twoje mody (mowa o Vista 32 bit) zalecasz do GeForce 9200M? bo narazie mam zainstalowane normalne 178.13 na lapku :P Edytowane 3 Października 2008 przez CzArNy` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Ale stery odemnie nie są kompatybilne z mobilnymi kartami , nawet jak dodasz obsługe do inf-a :wink:. Najlepsze stery pod viste to 178.15. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Ale stery odemnie nie są kompatybilne z mobilnymi kartami , nawet jak dodasz obsługe do inf-a :wink:. Najlepsze stery pod viste to 178.15.a beda te 178.15 przez ciebie modyfikowane ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Od wczoraj są na stronie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Ale stery odemnie nie są kompatybilne z mobilnymi kartami , nawet jak dodasz obsługe do inf-a :wink:. Najlepsze stery pod viste to 178.15.thx za info, a testowales moze 179.13? bo pojawily sie tez niedawno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 179.13 sprawdzałem na szybko , pod xp nie warto sobie głowy nimi zawracać , a pod vistą poziom 178.13. Po modzie 178.15 są zecydowanie najlepsze .Widać , że nvidia troche olała stery pod xpeka, 178.15 po modzie w crysisie dx9 na viscie jest lepsza wydajność niż na xpeku :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 (edytowane) yy a gdzie dokladnie na stronie ??? ok mam juz :) ok strone mam ale link nie dziala do tych sterow wiec nie mozna nic sciagnac , moze jakis alternatywny link ?? :) he juz dziala :) ogolnie wynik w vantage wzrosl o 300 punktow tak wiec duzo poki co rzeczywiscie najlepsze stery ale poki co sprawdzilem w marku tylko ;) Edytowane 3 Października 2008 przez spoxxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 (edytowane) Side stronka ci sie wywalila - baza padla Czy u was na sterach tez jest tak, ze jak wlaczycie w PhysX akceleracje Geforce to i tak w demowkach Physyxa macie takie samo obciazenie CPU? Ja tak mam. Edytowane 4 Października 2008 przez shooter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 (edytowane) szybkie pytanie, ktora wersja sterow Vista x86 (by Side) ma obsluge GF7, bo sciagnalem juz 2 wersje, a ze nie mam 6mbps to mnie powoli szlag trafia :) edit; ok mam ForceWare modded by side: 175.95 Windows Vista 32-bit 14.07.2008 freeware Zoptymalizowane sterowniki dla kart graficznych nVidia GeForce. Cechy: * obsługa kart GF 6/7/8/9 Edytowane 8 Października 2008 przez kwasior500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 http://laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=21087 Niezły kolo wziął sobie odemnie inf-a oraz lekko zmodyfikował i się pucuje. Usunął te same pliki , te same zmiany itd i to ma być jego zasługa. Dobrze , że jeszcze plików nie skopiował :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Hmmm to z tych jego można korzystać tak jak z twoich? :P Które najlepsze teraz stery pod 8800GT ? Korzystam z 177.83 by Side Nvidia puściła coś lepszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 (edytowane) Pojawiły się oficjalne certyfikowane stery 178.24. Ktoś wie jak one latają?? Edytowane 15 Października 2008 przez Szczuru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadbre Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Witam! Jeśli ktoś będzie instalował 178.24 pod Vistą x64 niech sprawdzi czy teraz normalnie się instalują(czy instalator znów nie jest zepsuty). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Vista 32 bit - wszystko gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Geforce 180.10 Vista 64bit Big Bang II Driver Na razie tylko ta wersja dostępna są to najnowsze drivery zapowiadane szumnie jako BIG BANG II od długiego czasu... dodają miedzy innymi obsługę Display Portu Obsługę SLI w trybie wielomonitorowym można podłączyć takze dodatkową drugą lub nawet trzecią kartę grafiki która się zajmie tylko obliczeniami PhysX Obsługę PhysX w najnowszej wersji dla kart od Serii 8XXX wzwyż szereg optymalizacji wydajnosci dla wielu gier nowoscią jest wreszcie zarządzanie PhysX z poziomu NVCPL (control panelu Nvidii) UWAGA:Standardowy .inf zawiera tylko wpisy dla najnowszych kart takich jak: DriverVer = 10/01/2008, 7.15.11.8010 NVIDIA = "NVIDIA" NVIDIA_G92.DEV_0604.1 = "NVIDIA GeForce 9800 GX2" NVIDIA_G92.DEV_0612.1 = "NVIDIA GeForce 9800 GTX/9800 GTX+" NVIDIA_G92.DEV_0613.1 = "NVIDIA GeForce 9800 GTX+" NVIDIA_GT200.DEV_05E1.1 = "NVIDIA GeForce GTX 280" NVIDIA_GT200.DEV_05E2.1 = "NVIDIA GeForce GTX 260" należy zatem pobrać ten zmodyfikowany .inf by driver działał z kazdą kartą od Serii 6XXX wzwyżPobierz Geforce 180.10 Vista 64bit DriverPObierz zmodyfikowany INF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Vista 32bit i gra Pure=brak ludzia na quadzie. Sprawdzałem na 178.15, od side i 178.24. Jest jakieś lekarstwo na to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Vista 32bit i gra Pure=brak ludzia na quadzie. Sprawdzałem na 178.15, od side i 178.24. Jest jakieś lekarstwo na to. Heja ;) mam dokładnie to samo na każdych sterownikach pisali zeby wgrać najnowsze ale to nie pomaga moi znajmi mają ten sam problem podejrzewam po prostu że kolega jak i ja "testował" wersję nie do konca legalną...to jest wina cukierka z tego co wyczytałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 (edytowane) I zapłaciłem za nie do końca legalną prawie 8 dych :blink: edit: Zapomniałem napisać że pod XP jest wsio ok Edytowane 20 Października 2008 przez centy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 I zapłaciłem za nie do końca legalną prawie 8 dych :blink: edit: Zapomniałem napisać że pod XP jest wsio ok a to w takim razie dobrze wiedzieć bo mne przynajmniej pocieszyłeś ze to nie jest wina wersji gry ;) niestety nie znalazłem zadnego rozwiazania odkąd gram... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 (edytowane) Nowe strowniki beta 180.42 XP 32bit http://uk.download.nvidia.com/Windows/180....tional_beta.exe XP 64bit http://uk.download.nvidia.com/Windows/180....tional_beta.exe Vista 32bit http://uk.download.nvidia.com/Windows/180....tional_beta.exe Vista 64bit http://uk.download.nvidia.com/Windows/180....tional_beta.exe w paczce PhysX 8.10.13 Edytowane 21 Października 2008 przez centy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 (edytowane) Szkoda tylko, że kontrola nad wentylem poszła się ..... Edytowane 21 Października 2008 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Regulacja obrotów poprzez rive działa , ale sterowniki wogóle nie poprawiają błędów i zero optymalizacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 (edytowane) Czyli ja mając windowsa XP 32 bit, 9800GT nie powinienem zmieniać Twoich zmodowanych 177.83 na żadne nowe stery? Edytowane 21 Października 2008 przez Szczuru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...