sideband Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 http://rapidshare.com/files/168978460/Forc...it_1.01.7z.html http://www.mediafire.com/file/zywwuznta25/...P_32bit_1.01.7z Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 dziękować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 dzięękkuuujeeemmyyyy :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 To zamulanie występowało na X48. Z tego co pamiętam to 180.60 naprawiały ten problem. Teraz to po moim komputerku tylko sygnaturka została :(. Może kiedyś coś sobie złożę, jak narazie będę tylko sobie czytał forum. 3mcie się.to co sie stalo, ze kompa tracisz? BTW ma ktos problem z grafa w FC2? konkretnie z woda? tzn. w swietle slonca miga - tak jakby refleksy gasly i zapalaly sie. BTW nieraz zdazaja sie spadki wydajnosci - z 10 klatek wtedy mam. na 8800gts 640MB nie mialem takich spadkow. tutaj tak jakby karcie brakowalo pamieci. a moze to wina sterow? mam 180.48 by Side. pozdro i prosze o odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Można prosić o paczkę sterowników do Visty 32-bit :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Polecam nowe sterowniki 180.84 , wzrost wydajności w crysisie o ok 10% , ale płynność gry wzrosła w h..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 a masz zamiar je zmodowac? bo nie wiem czy instalowac oficjalne czy poczekac na twoje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Za ok. 30min będą dostępne na stronie pod xp i viste 32bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 (edytowane) Testował ktoś tę serię sterów modowaną przez nie wiem kogo: http://hosted.filefront.com/gozilla1/ ? Chyba jednak poczekam na twoje xD Edytowane 6 Grudnia 2008 przez 4rch0n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 (edytowane) Przecież to są XG :wink: , sterowniki dostępne na stronce. Co do zmian to spadło obciążenie cpu przynajmniej w crysisie i wydajność wzrosła o ok 7-10% podczas realnej rozgrywki , dotyczy to sterów pod viste. side.pl.pl Edytowane 6 Grudnia 2008 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Side prosze podaj adres swojej stronki bo nie moge znalezc albo tak czesto nie dziala i gdybys byl tak uprzejmy to wrzuc sterki pod XP32 na rapidshare. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Mógłbyś napisać czym różni się zwykły inf od wersji Quality z folderu inf's? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Sama nazwa wskazuje - jakość , w sumie raczej max quality , ale wydajność może spaść o kilka procent. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 nie ma na Twojej stronce 180.84 tylko 180.48 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Chuchnij :lol2: , na stronie są 180.84 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Oczywiście, że są, nie wiem dlaczego po pierwszej instalacji system mi padł - nawet awaryjny się nie odpalał xD i musiałem chkdsk go potraktować, ale już po tym wszystko śmiga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 U mnie bez problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Można prosić o adres strony? Albo link do severa do ściągnięcia nowych sterów 180.84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Side pisal wyzej: side.pl.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 u mnie czarny obraz po instalce tych 180.84 .jakas rada prócz zmiany karty 7300gt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 u mnie było to samo na 180.84 by side, 180.84 z guru3d działają :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naku Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 u mnie w niektórych grach (assasin creed, tomb raider underworld, devil my cry 4, gta 4, flat out) po włączeniu gra się zawiesza i wywala błąd że sterownik ekranu przestał działać poprawnie potem konieczny res kompa. W zdarzeniach opis błędu jest taki: "Sterownik nv4_disp dla display urządzenia \Device\Video0 jest zablokowany przez pętlę nieskończoną. To wskazuje zwykle na problem z samym urządzeniem lub z jego sterownikiem niepoprawnie programującym urządzenie. Sprawdź, czy u dostawcy sprzętu są dostępne aktualizacje sterowników." Procesor: Intel Core2Duo e8400 2x 3,0GHz Karta graficzna: Zotac GeForce 9600GT 512MB/256bit (725/2000) Płyta główna: Asus p5k/epu Pamięć RAM: OCZ 2x1GB 1066MHz Zasilacz: Cheaftec 450W System: Win XP Robiłem testy podzespołów programami i wszystko OK. Instalowałem stery: 174.16, 174.74, 175.16, 175.80, 177.79, 178.13, 178.24, 180.48, 180.60, 180.84 i na wszystkich jest to samo. Myślicie że to wina sterowników? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 A odinstalowywałeś poprzednie sterowniki, czy po prostu jedna na drugie instalowałeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naku Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 no normalnie odinstalowałem jeszcze potem dla pewności driver cleanerem i po każdej deinstalacji resjestr czyścilem i dalej mam to samo :/ nie wiem kompletnie co jest nie tak ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojiro Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 7300GT + 180.84 = system nie wstaje Czekamy na druga rewizje sterownikow :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 zapomniałeś dodać by side na "oficjalnych" 180.84 wszystko śmiga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Wiem w czym problem , jutro tzn dzisiaj poprawie to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 sidku pliz zuploaduj już te poprawione stery, bo ich potrzebuję dosłownie na teraz.. ;-) Jak zuploadujesz, to jesteś wielki. :D pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Side 180.84, GTA4 - ktos ma jakis pomysl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitr71 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Side 180.84, GTA4 - ktos ma jakis pomysl? czesc mialem to samo,zmien na oryginalne 180.84 beta i wszystko bedzie ok pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...