CzArNy` Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 dokladnie na Side sterach tez mi GTA nie trybil, a na oficjalach bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Na oficjalnych to samo, chyba bede musial poczekac na patch albo nowe stery :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 (edytowane) Może jeszcze dzisiaj wystawie nową wersje narazie do xpeka , zmiany: - zlikwidowany problem z gta4 - zlikwidowany problem z brakiem obrazu na niektórych kartach - zwiększony rozmiar pamięci na texturowanie Nowe stery już na stronie , powinniście być zadowoleni :wink:. Albo to złudzenie , ale wydaje mi się , że większość gier działa nieco lepiej. Edytowane 13 Grudnia 2008 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 dzięki. potem sprawdzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 (edytowane) Side a opierales sie na nowych 180.84? czy na tych pierwszych? bo wyczytalem na guru, ze te nowe 180.84 troche wiecej zajmuja od starych, no ale nie wiem czy faktycznie zostalo cos w nich zmienione, czy tylko to wynika z zastosowania innej kompresji :) jakby ktos nie wiedzial to te pierwsze sa na nZone, a te wiecej zajmujace na stronie nVidii w dziale Beta Drivers Edytowane 13 Grudnia 2008 przez CzArNy` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Te niby nowe to tylko wersja international :wink: , jak zainstalujesz to będzie Pan zadowolony ...... :lol2: Działają elegancko :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 no jak tak twierdzisz to na pewno zainstaluje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crystal84 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Rzeczywiście Side,zdziałałeś więcej niż nv razem z Rocsktar razem wzięci :wink: Sprawdziłem i gta rzeczywiście lepiej chodzi,nie widać tego doczytywania tekstur,lepszy framerate,ogólnie kawał dobrej roboty... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 wszystko ok, ale odswiezanko tylko 85Hz moge ustawic w windzie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 na dziadku 7300, rwie na left4 dead,choc jak nie rwie fepees wyższy.na xtremeG z tym samym numerkiem jest git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Ile masz ramu?? Jak poniżej 2gb to niestety tak będzie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 ja tylko nie ukryję ze bardzo ale to bardzo żałuję ze kolega nie robi konsekwentnie sterowników dla XP i VISTY a przedewszystkim dla 64bitowej visty... masz stary druchu na prawdę dobrą opinię na swiecie i w necie.. nie uwazasz ze mądrym było by poswiecić te 16 GB wiecej HDD i zapodać viste 64 bitową u siebie ...myslę ze wiele osób tutaj sie ze mną zgodziło by... 64 bity powinny być rozwijane, a tak to ja musze, albo jechac na DOXach albo na XtremeG choć uwazam ze Twoje sa najwydajniejsze ;) POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VOSTOK Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Też bym przyłączył się do prośby o sterowniki 64 bitowe :). Na XP Twoje zmodowane stery bardzo sobie chwaliłem (jak i baaardzo wiele osób ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Side bardzo fajne sterki Ci wyszły (180.84 v1.1), od dwóch dni mam u siebie i jestem zadowolony. Narazie tylko pod XP sprawdzałem bo Vista coś mi głupieje. pozdr, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 (edytowane) 180.84 v1.1 sa OK, ale moge na nich ustawic 85Hz max odswiezania. Na wszystkich innych moge spokojnie wiecej. W czym problem? Edytowane 16 Grudnia 2008 przez shooter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 w sterownikach monitora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R.E.G Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 U mnie po wgraniu tych sterów 180.84 v1.1 by Sideband przy włączeniu GTA wyskakuje mi komunikat: GTA IV Fatal Error: DD3D80, a jak wgram normalną wersje 180.84 i śmiga OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Ile masz ramu?? Jak poniżej 2gb to niestety tak będzie :wink: dzieki wszystko jasne mam tylko 1.5Gramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 (edytowane) w sterownikach monitoranie. na innych sterach od kopa 100Hz wbijam Edytowane 16 Grudnia 2008 przez shooter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 nie. na innych sterach od kopa 100Hz wbijamW windzie, czy w jakiejś aplikacji? Możesz ustawić wyższy tryb, gdy odznaczysz Ukryj tryby, których ten monitor nie może wyświetlić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 (edytowane) Ten problem z tylko 85hz jest do poprawy :wink: , za bardzo nie wiedziałem gdzie to napisać , jak ktoś chce to moge zrobić opisówke , jak odblokować tryb 2d(bios) w kartach na bazie G92(88gt ,gts , 98gt , 98gtx i gtx+). Edytowane 16 Grudnia 2008 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 W windzie, czy w jakiejś aplikacji? Możesz ustawić wyższy tryb, gdy odznaczysz Ukryj tryby, których ten monitor nie może wyświetlić? wlasnie nie moge. side - prosimy o opisowke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 testował ktoś już 181.00? klik ja dopiero wieczorem będę mógł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beereq Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ja testowałem jedynie na GTA 4. To co mogę powiedzieć - gra mimo takiego samego fps (jak na 180.84b3) chodzi płynniej - to znaczy nie widać aż tak bardzo doczytywania, fps -1 lub bez zmian / w granicach błędu pomiarowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 side jakis problem z Twoimi sterami 180.84 v1.1 na wyjsciu tv moge ustawic kolor 32bit tylko do rozdzielczosci 960x600, powyzej automatycznie przestawia sie na 16bit... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 (edytowane) Na tych od nvidii jest ok??? http://cafe.naver.com/oldbie9.cafe?iframe_...Farticleid=1718 :lol2: Ver 1.11 http://side.pl.pl/Forceware/XP/32bit/Force...32bit%201.11.7z http://side.pl.pl/Forceware/Vista/32bit/Fo...32bit%201.11.7z Problemy z odświeżaniem pewnie znikną , co do reszty to nie wiem. Edytowane 18 Grudnia 2008 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 side jest wiecej trybow odswiezania wiec pewnie problem zostal usuniety ponadto dziala juz kolor 32bit w wyzszych trybach na tvout ogolnie dobra robota, tak trzymaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Updatowałem sterownik , bo gta 4 nie chciał się odpalić - co za poj... gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anagaro Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 U mnie wystąpił problem z tymi ostatnimi sterownikami. Po ich zainstalowaniu komputer czasami się zawiesza i pomaga tylko twardy restart. Jestem pewiem, że to wina sterowników bo wcześniej nic takiego się nie działo. Nie wiem czym to może być spowodowane. Raz komputer się zawiesiał na ekranie logowania xp, raz w prostej grze kyodai, też na etapie jej inicjalizacji. Mam gf7300. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Potwierdzam,u mnie tez wiesza się komputer po zainstalowaniu sterowników 1.11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...