shooter Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Możecie polecić jakieś narzędzie do wywalania starych sterów Nvidii spod Visty x64? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Możecie polecić jakieś narzędzie do wywalania starych sterów Nvidii spod Visty x64? Driver Sweeper... działa zawsze i wszędzie i dobrze ;) http://www.programosy.pl/program,driver-sweeper.html tez mam 64bit i to pewnik ;) PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Siema, A jakie [polecacie stery do karty takiej jak mam w siguu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Macie problemy pod 181.20 pod Vista? Widzę, że dziwnie gospodarują pamięcią te stery. Na 180.48 no problemo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass13 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Jak pozbyć się problemu z przeinstalowaniem sterów od nv ? Słyszałem że podczas instalacji trzeba z menadzera zakończyć instalowanie physx ,jak instaluje wersje 181.20 to ona nie chce się zainstalować. Mam gtx 295 i wczoraj wrzuciłem go do kompa ,wcześniej odinstalowałem stery ,dc3 i instaluje stery 181.20 i nic. W końcu zaistalowałem z CD dołączonego do grafy i tryknęło ,wchodząc do gry (każdej) zawiecha i bluescreen ,benchmarka przeszła dobrze ale jakakolwiek gra i zawiecha. Przeinstalowałem winde znów problem ze sterami 181.20 ,to instal z CD i znów zadziałało. Ale znów bluescreen jak myślicie wina karty czy sterów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 jak odpalisz instalacje to wypakuja sie pliki sterow do c:\nvidia. Teraz zminimalizuj okno instalacji i wejdz do wspomnianego katalogu i wywal instalke physX. Powroc do instalatora i kontynuuj. Pamietaj, ze nalezy wywalic physXa zaraz po tym jak stery zostana wypakowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass13 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Ok dzięki bardzo ,rak też zrobię. A czy nv nie może tego błędu naprawić ? pamiętam że już wcześniej były takie problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Prędzej userzy sobie to naprawią niż nV :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadbre Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Nowe sterowniki 181.22 WHQL xp x86 http://www.nvidia.com/object/winxp_181.22_whql.html xp x64 http://www.nvidia.com/object/winxp64_181.22_whql.html vista x86 http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_181.22_whql.html vista x64 http://www.nvidia.com/object/winvista_x64_181.22_whql.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 XP 32 bit, jakby GTA4 lepiej śmigał na mojej grafie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user128 Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 (edytowane) Witam Prosił bym o pomoc w dobraniu sterowników do Msi 9600Gt 512mb Oc gdyż ja już nie wiem których mam używać na każdych sterach jest jakiś freez itd Żeby ułatwić sprawę napisze jakich sterów już używałem. 178.24 Whql 178.42 od Msi 174.16 od Msi 180.48 Whql 180.84 beta 181.20 Whql 185.20 180.84 v1.1 by Side 180.84 v.1.11 by Side 185.20 by Side Może ktoś jest w posiadaniu tej karty, i używa sterów których tu nie wymieniłem a zauważył że karta się na nich dobrze sprawuje?? Prosił bym o nie odsyłanie mnie do szukajki, ponieważ jestem wo tyle niekomfortowej sytuacji iż posiadam neta z limitami na transfer i chciał bym uniknąć ściągania odrazu każdego sterownika o którymś coś znajdę (poprostu ograniczenie techniczne...) Pozdrawiam Edytowane 2 Lutego 2009 przez user128 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 stery od Side'a wzięto pod lupę razem z innymi modami ;) Xtreme-G vs Side vs Dox: http://www.beforedark.co.uk/cms/reviews/14...-vs-side-vs-dox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crystal84 Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Widzę Side, że wrzuciłeś zmodowane 182.05. Powiedz tylko czym się różni wersja 1 od 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Zauważyłem że po cichu :) lądują sterki na stronce. Side aktualnie mam twoje 185.20 na XP, jest sens zmieniać na któreś z nowszych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 czekam na stery pod Viste x86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 i ja jestem ciekawy czym sie różni ver1 od 2 dla xp 32(182.05) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Nie gadać tylko testować i raportować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 before you ask, the difference between ver1 and ver2 is the version of "NvCpl.dll" (old/new control panel) http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=278003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 (edytowane) Czy ja wiem :D , skoro pod viste będzie 4-5wersji :lol2: Pod viste 64bit poprawione nie działające niestandardowe rozdziałki. Edytowane 16 Lutego 2009 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 No to pisz jakie zmiany bo ludzie nie wiedza ktorych uzywac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crystal84 Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 No to pisz jakie zmiany bo ludzie nie wiedza ktorych uzywacDokładnie.Podpisuje się.Pierwsza wersja jest inaczej zoptymalizowana niż druga?Daj jakiegoś changelog-a <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 no side testujesz jak na szczurach :unsure: . ludziom, to powiedz co biorą :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 (edytowane) Jakbym wiedział , który najlepszy to nie robił kilku wersji. Lada moment będą dostępne też pod viste 32bit - 4 wersje , sprawdzilem tylko dwie - dla mnie ta druga lepsza. Wersji 3 i 4 nie sprawdzałem , powinniście się cieszyć z większej ilości wersji , każdy wybierze coś dla siebie :wink: Różnice mogą odnośnie błędów w grach i wydajności , płynnosci etc nic poza tym. Zapomniałem dodać , że dla słabszych kart z 256mb i poniżej zmniejszyłem ilośc pamięci na texturowanie :wink: Edytowane 17 Lutego 2009 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 widze, ze pojawily sie teraz jakies Lite dla XP :P dla Visty tez sie pojawia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadbre Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 a idzie jakoś naprawić tryb 2d/3d żeby działał ok na nowych 182.05 beta?Bo na 180.48 wszystko ok a na wszystkich nowszych zwalony jest tryb 2d/3d np jak włączymy tlena to tryb 3d tak długo zostaje aż wyłączymy komunikator tak samo jest ze steam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Macie 2-3h na ściagnięcie sterów , po tym czasie wszystkie stery ze strony znikną :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Czy w wersji nie light 182.05 cuda/physx jest obslugiwane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Jest obsługa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronifcb Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Niestety nie moge sciagnac sterow z Twojej stronki pod XP 32 (strona wygasła) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 "All driver is delete , this is end of modded driver." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...