elfuego Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 na 186.24 boscik jest 6 fpsa.to sporo jak na mój sprzet .w fuel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 (edytowane) Riva tuner i panel nvidii (186.08)inaczej oznaczają w rejestrze wpis od aa supersampling, ktoś wie który jest poprawny? o.O btw Side, istnieje szansa, że przyjrzysz się sterownikom pod win7x64? Wiesz, idąc z duchem czasu i takie tam :P Edytowane 10 Sierpnia 2009 przez 4rch0n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 ktoś już testował najnowsze 190.62 WHQL ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Nie sprawdzałem dużo gier , ale grid , crysis , darkest of days ok na xp 32bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Wszystko lata narazie jak trzeba dziś się obada shattered horizon ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Czy ja wiem czy takie dobre do mirror edga się nie nadają mryganie postaci i słaba wydajność , rwanie obrazu , o niebo lepsze są 186.08. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru91 Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 są już 191 http://pclab.pl/news38664.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Większa wydajność w Crysis względem 190.38. Porównywałem DX10 i DX9 na 190.38, wyszło mi 46fps i 55fps w tym samym miejscu na mapie shore. Na 191.00 mam 62fps, tam gdzie miałem 55fps na 190.38. 1024x768 Medium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru91 Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 są dobre ;) u mnie w nfs jest kilka klatek więcej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Szukam beta testerów by sprawdzania sterów , a dokładnie rozchodzi się o połączenie ati + nv pod physx. Tylko szukam kogoś kto w miarę szybko po testuje parę wersji sterowników na razie na xpeku 32bit. Także jak ktoś ma czas to proszę pisać na pw , to przygotuje to i owo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru91 Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 191.03 ;) http://www.nvidia.pl/object/winxp_191.03_beta_pl.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 http://side.pl.pl/Forceware/Vista/32bit/Fo...Win7%2032bit.7z Testować sterowniki pod physx ATI+NV , pisać czy działają czy nie. Jak nie kombinujemy dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru91 Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 http://downloads.guru3d.com/ForceWare-191....nload-2393.html 191.07 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 191.07 WHQL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 A u mnie te 191.07 działają lipnie - tzn Tropico 3 się wysypuje... :/ ze starszymi takiego problemu nie było mimo że gra wspierana przez zielonych :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Tzn. jak się wysypuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Wyspa ma kolor morski, po 5 minutach gry zwiecha i okienko typowe dla w7 gdy coś odmawia posłuszeństwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 195.39 Beta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Side czy masz jakies stery do Win Vista/7 x64? Nie musza byc jakies najnowsze, byle by byly... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Magluje 195.39 , pojawią się pewnie za jakiś czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Super! To czekamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupijupi Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Witam, a które polecacie pod win7 32b ... ostatnio już długo leciałem na zwyzcajnych takie jakie system mi rozpoznał bo nie były mi lepsze potrzebne ale własnie potrzeba nadeszła :) Tak więc jakaś sugestia co do sterowników ? GF 9600gt Pozdrawiam i dzieki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Na egieldzie były 187.62 ode mnie mogę polecić z czystym sumieniem , egiełda nie działa. Ale na na szczeście na guru3d znajdziesz inny serwer skąd można pobrać - http://forum.guru3d.com/showthread.php?t=298201 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieta Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 A jakie byłyby najlepsiejsze do 88gt chodzi mi o wydajność/stabilność/oc ? XP32bit pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 A jakie byłyby najlepsiejsze do 88gt chodzi mi o wydajność/stabilność/oc ? XP32bit pozdrawiam Niby najnowsze sterowniki względem gier będą zapewniały najlepszą wydajność, optymalizację... więc ja używam najnowszych : ) A co do oc, to nie wiem, bo moja sztuka 88GT to taki opór, że... szkoda gadać [ ; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 czy NVidia w najnowszych sterach dalej blokuje physx jeśli w systemie jest zainstalowana karta ATI? ewentualnei czy są modowane stery z odblokowanym PhysX dla Win7? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 Side czy masz jakies stery do Win Vista/7 x64? Nie musza byc jakies najnowsze, byle by byly... Magluje 195.39 , pojawią się pewnie za jakiś czas. I jak tam ida prace? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 Coś tam działało , ale nie jestem zadowolony z rezultatów. Jakieś tam haczenie , żabkowanie da się zlikwidować :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 To czekamy dalej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 (edytowane) a sery sa naprawde dobre cod 2 wzrost fpsa o 15- 23 okolo, w innych giercach okolo 5fps, tylko ut3 cosik zarywa czasem na moim gracie, i jak sie da to zaczaruj panel bo starego nie da sie odpalic jakis bład wyskakuje.i małe pytanko do masterGpu- side.co to tripple buffering,niby to wspułpracuje z v sync lepiej to właczy czy wyłączyc dla wydajnosci na starej grafie agp 7300gt Edytowane 16 Listopada 2009 przez elfuego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...