djcasey Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2010 Windows7 64bit gtx460+8800GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2010 Sterów 64bitowych jeszcze nie ruszałem , z nimi jest dużo roboty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcasey Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2010 no nic muszę poszperać w necie, może znajdę jakiś "fix" dzięki za odp, powodzenia gdyby zechciało Ci się dłubać w 64bitach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 Dodałem 64bitowe , spróbuj być może problem zniknął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Mi sie zle instaluja stery pod x64 W7 (instalator sie konczy sukcesem w sekunde a po restarcie kompa stery nie sa zainstalowane) U Was wszystko ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Może spróbuj jako admin , ale chyba nie instalujesz stery na stery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 (edytowane) probowalem instalowac z admem, instalowalem na wyczyszczony ze sterow system zanim napisalem posta z info, ze stery nie dzialaja P.S side... prosze, nie zadawaj mi wiecej takich pytan... ;) Edytowane 24 Października 2010 przez KUBA TM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 (edytowane) Nie wiem czemu nie działa , skoro u mnie ok na win7 64bit pro eng. Takie coś może się dziać , jak nie ma supportu pod daną kartę. Na pewno musi działać na 460/465/470/480. Edytowane 24 Października 2010 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 (edytowane) GTX 480 ;) nv_disp zawiera linijke NVIDIA_DEV.06C0.01 = "NVIDIA GeForce GTX 480" nie wiem co jest grane Edytowane 24 Października 2010 przez KUBA TM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Spróbuj uruchomić poprzez nv.exe jako admin , jak nie pójdzie to nie wiem. Niektórzy właśnie mają takie problemy , ale nie wiem z czego to wynika. Zobacz czy nie masz na dysku systemowym plików nvcod.dll , nvdisp.nvu , nvudisp.exe i dpinst.exe , jeżeli tak to je wywal i wtedy spróbuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 poprzez nv.exe tez probowalem wczesniej.... Plikow ktore wspomniales nie mam na dysku uzywam driver sweepera zawsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 sideband moze umialbys cos zrobic z bugiem jaki jest w serii 260 z rozmiarem i pozycja obrazu na tv crt? win7 x64, na 258,96 bylo wszystko ok, na serii 260 (63,89,99) w "desktop size and position" nie ma w ogole tv crt, podlaczonego pod zwykly tv-out (jest we wszystkich innych zakladkach) przez co nie mozna ustawic obrazu na tv tak zeby wypelnial caly ekran. na forach widzialem ze ludzie tez na to narzekaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Nie wiem czy jeszcze ktoś tu zagląda,ale troszkę doszlifowałem póki co najlepsze stery od nv pod win7 , mowa oczywiście o 270.61. Wersja 32bit - Link Rozmiar 27.7mb :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marras Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2011 (edytowane) Nie wiem czy jeszcze ktoś tu zagląda,ale troszkę doszlifowałem póki co najlepsze stery od nv pod win7 , mowa oczywiście o 270.61. Wersja 32bit - Link Rozmiar 27.7mb :wink: Zaglada zaglada. Wrzuc jak mozesz release notes. PS czy potrafisz zmodowac sterowniki opengl? Chodzi mi dokladnie o mozliwosc dodania supportu nowszych kart pod stary sterownik (w tym wypadku ATI) Edytowane 4 Września 2011 przez marras Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzikoos Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 Sideband wrzucisz jakaś nowsza wersje sterowników ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...