sideband Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Poprawka dla G9x przecież nie jest na poziomie inf-a :wink: , po zapodaniu inf-a quality jakość obrazu polepszy się i wiadomym jest , że wydajność spadnie. Chłopy na guru3d piszą , że na 8800gtx też dostają kopa :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati2k Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 chłopaki to co lepiej jest mieć 175.95Mod czy 177.70 Mod Sprawdzał ktoś ?? Bo mecze GSO i czym więcej pkt w smarku tym lepiej ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Nie bijcie, ale zainstalowałem 177.66 + Nvidia PhysX, ale testując dema cpu jest obciążony zamiast gpu...wtf...O_o pzd aa...zainstalowałem najpierw stery,a potem physx...czy to ma jakieś znaczenie w jakiej kolejności...??? O_o pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elviso26 Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 u mnie też CPU jest w deamch obciązony.. to chyba normalne... testuj 3dmarkiem vantage w tescie physx jezeli wynik skoczy wyraznie tzn to działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elviso26 Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Ciepłe bułeczki od Xfastest... 177.73 z suportem dla kazdej karciochy.. http://www.xfastest.com/viewthread.php?tid...;extra=page%3D1 są tam tez szybkie testy... ForceWare 177.73 XP (32-bit) ForceWare 177.73 XP (64-bit ) ForceWare 177.73 Vista (32-bit ) ForceWare 177.73 Vista (64-bit ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elviso26 Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 (edytowane) Ojoj ale wysyp mamy... POjawiły sie nowe drivery BETA dla kart serii 8 serii 9 oraz serii GT2XX 177.79 XP x32 XP x64bit VISTA x32 VISTA x64 Edytowane 29 Lipca 2008 przez Elviso26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 (edytowane) zauwazylem, ze na stornie Side pojawily sie 177.79 - warte uwagi? oplaca sie przesiadac z 177.70? Edytowane 30 Lipca 2008 przez CzArNy` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elviso26 Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 A A BYM PROSIŁ o wersje tychze w.w. dla Visty 32.... dziekuje z góry.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Te sterowniki są gorsze od 177.72 , większe obciażenie cpu , jedynie w crysisie minimalnie lepiej. Ale w pod xpeka 177.79 mogą być :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elviso26 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 (edytowane) Pojawiły się najnowsze biblioteki PHYX dla kart NVIDIA NVIDIA PhysX 8.07.18.... z potwierdzonych zrodeł wiem ze w koncu chipy G80 mają dodaną obsługę Physxa... zapraszam do pobrania i testów zatem http://www.xfastest.com/viewthread.php?tid=12193 gdyby był problem z linkiem w.w. prosze oto inny.. http://en.expreview.com/img/software/0808/...temSoftware.exe http://www.toomanydownloads.com/index.php?...3&Itemid=54 _________________ Edytowane 5 Sierpnia 2008 przez Elviso26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 (edytowane) no juz fizyka dziala na 9600GT :) testowane na tych driverach podanych wyzej + Side 177.79 :P testowalem UT3, Warmonger i GRAW :] btw. ponoc za tydzien maja byc oficjalne stery do fizyki + nowe do grafy :) te do fizyki beda mialy nowe dema (moim zdaniem lepsze) - z tego co widzialem na guru :] Edytowane 6 Sierpnia 2008 przez CzArNy` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 (edytowane) A jak wygląda sytuacja z CellFactor? Edytowane 7 Sierpnia 2008 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Nie działa , działa graw 2 , warmonger , ut3 i mkz pre-alpha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 A co to za wynalazek mkz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 niestety musialem wywalic te stery do fizyki... w grach, w ktorych nie jest to obslugiwane komp mi sie zawieszal (np. MU Online) ;/ trzeba czekac na bardziej stabilne wersje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 23latek Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 które z tych forcewarów osiągaja najlepsze [najwyższe] wyniki w 3DMarkach 03/05/06 ??? 175.95 modded by side 177.35 modded by side 177.79 - oryginalne nvidii a może jakieś inne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Nvidia za dwa dni wypuści sterowniki 177.83 , w paczce będą się znajdować także nowe stery do physix PhysX_8.08.01. Przygotujcie się na duży rozmiar sterowników 110-130mb w zależności od systemu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Nvidia za dwa dni wypuści sterowniki 177.83 , w paczce będą się znajdować także nowe stery do physix PhysX_8.08.01. Przygotujcie się na duży rozmiar sterowników 110-130mb w zależności od systemu :wink:whql dla 8800GT ?? Byłoby miło ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Wsparcie 8/9/gt2xx bez whql narazie , być może będą whql za jakiś czas , ale to będzie nadal ten sam sterownik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 mam nadzieje, ze teraz te drivery physx nie beda tak konfliktowe jak te ostatnie :) - gdy je odinstalowalem komputer dziala juz normalnie :D (a myslalem, ze zaczal sie przegrzewac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Powiem tak nowe stery physix nie dodały obsługi Cellfactor , czyli lipa. Sterowniki 177.83 są strasznie zabugowany control panel oraz nie roznają karty i sterownik od physix nie rozpoznaje karty nie da rady włączyć physix , błędy już poprawione. Jeszcze musze obczaić stery pod viste :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 (edytowane) juz masz te drivery :P? na guru cicho :) Edytowane 10 Sierpnia 2008 przez CzArNy` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 We wtorek napisze , że mam teraz nie mam :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 aaa juz wiem skad :) - wtajemniczeni tez powinni :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilSWAT Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Czyżby jakieś tajne plotki? :D Podzielcie się swoją wiedzą, ja nie jestem wtajemniczony, a chętnie się dowiem co tam ciekawego w trawie piszczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 (edytowane) Ja również nie jestem wtajemniczony ;) Edytowane 10 Sierpnia 2008 przez rmvbhd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Nie ma na co czekać , h.. poprawili , nadal graw 2 się wysypuje , także nie wiem czy wogóle te nowe stery physix coś poprawiają. Pewnie nawet nie dodali obsługi jakiejkolwiek nowej gry :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilSWAT Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 I weź tu czekaj na cud :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crystal84 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 No coś tu chyba aluzją zalatuje :lol2: No to jak wszyscy to ja też nie jestem wtajemniczony :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 (edytowane) cuda nia kiju... ja Ci Side powiem, ze jak zobaczylem te mega efekty fizyczne w tych grach to nie wiedzialem czy mam sie smiac czy plakac ^^ po pierwsze jest to stuczne, po drugie nic ciekawego :) @do kolegow wyzej... a widzial ktos arty o sterownikach Side na egieldzie?:P Edytowane 10 Sierpnia 2008 przez CzArNy` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...