crystal84 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Nie ma na co czekać , h.. poprawili , nadal graw 2 się wysypuje , także nie wiem czy wogóle te nowe stery physix coś poprawiają. Pewnie nawet nie dodali obsługi jakiejkolwiek nowej gry :lol2: No to lipa.Coś czuje że ten cały physx najwcześniej za rok tak naprawdę zadomowi się w grach.nie ma się co denerwować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 (edytowane) Niestety physix póki co to popierdółka , a nie fizyka :lol2:. Wole już fizyke z crysisa :wink: Update: Czemu wcześniej na viscie nie sprawdzałem :wink: , na viscie graw 2 się nie wysypuje i wydajność jest extremalnie wyższa względem xp-eka , bez problemu można grać na 1680*1050 bez oc karty :lol2: Edytowane 10 Sierpnia 2008 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 (edytowane) Dokładnie chciałem to napisać. Całkiem sprawnie to lata i lipą nie powiewa. Miałem ageię - kartę i teraz te same efekty uzyskiwane są przy pomocy gpu. Edytowane 11 Sierpnia 2008 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crystal84 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Niestety physix póki co to popierdółka , a nie fizyka :lol2:. Wole już fizyke z crysisa :wink: Update: Czemu wcześniej na viscie nie sprawdzałem :wink: , na viscie graw 2 się nie wysypuje i wydajność jest extremalnie wyższa względem xp-eka , bez problemu można grać na 1680*1050 bez oc karty :lol2: No to bardzo fajnie.może niedługo faktycznie coś ruszy do przodu z tym physx :razz: Słuchaj @Side jakie są w tej chwili najlepsze(nie sprawiające problemów) stery Twojej roboty?W tej chwili mam 175.95 mod,ale może warto spróbować coś z 177.xx?Pytam się bo od paru dni mam dopiero nv a wcześniej nie byłem na bieżąco jeśli chodzi o stery nvidii(ze zrozumiałych przyczyn=>ati)...Głównie chodzi mi o Grid-a i może dirt-a.czytałem ten temacik i polecałeś te co mam ale one już nie są najnowsze...chodzi o oczywiście o stery do xp. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 177.26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crystal84 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Dzięki @Side :wink: Później potestuję bo na razie lecę oglądać nasze "złotka" na IO... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 O godzinie 24 , stery 177.83 będą dostępne :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 (edytowane) Z tego wychodzi, że nic nie ruszyło się z PhysX. Te ostatnie stery co instalowałem (177.39) powodowały mi takie krótkie ścinki w grach. Dlatego wczoraj wgrałem ponownie 175.80 i jak rękął odjął. Na razie nie wracam do serii 177.xx Edytowane 11 Sierpnia 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 CO JEST Z VISTĄ 64 BIT !!??!!??!!??! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 O godzinie 24 , stery 177.83 będą dostępne :wink: . Forceware 177.83 32bit XP/Vista 11.08.2008 Soon..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 To już wina po stronie nethostingu , coś im pada ostatnio wszystko i pliki żle uploadują się z błędami crc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Panienki na wybiegu przyspieszyły tak z 50%. MKZ też ładnie lata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 http://www.2manydownloads.com/index.php?op...5&Itemid=54 PhysX driver 8.08.01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crystal84 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 I jak te nowe stery 177.83?Ktoś to w ogóle instalował...?Jakoś na forum guru3d nie specjalnie się o nich wypowiadają,niby lepsze są już poprzednie 177.79.Coś mam takie przeczucie że teraz co chwilę będą wychodziły jakieś nowe ze względu na ten nieokiełznany physx :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Jesli chodzi o vistę to uważam że lepsze są te nowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 (edytowane) side 177.83 xp maja uszkodzony plik setup.exe, jest on 3x wiekszy niz w 177.79. Po podmianie wszystko dziala. Edytowane 12 Sierpnia 2008 przez Pinki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Dzięki już poprawiam , nie wiem jak mogło dojść do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 ja zainstalowałem przez menadżer urządzeń, bez użycia instalatora. to chyba jedna pupa, am I right? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Git ominołes jedynie instalator :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadbre Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Czy ktoś tak ma?Bo u mnie te nowe 177.83 na Viscie x64 spowodowały podniesienie obrotów wiatraka z normalnych w spoczynku fan 49 - 50% na 60 - 61%...czym to może być spowodowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Koledzy czym kasujecie poprzednie sterowniki? Jakie stery w tym momencie najlepsze? :] PhysX czy 177.83? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crystal84 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) Koledzy czym kasujecie poprzednie sterowniki? Jakie stery w tym momencie najlepsze? :] PhysX czy 177.83? Do czyszczenia oczywiście driver cleaner w trybie awaryjnym. Nie można porównywać physx do sterów grafiki.physx to akcelerator(w tej chwili obsługujący parę gier i benchmarków).do xp w tej chwili z tego co wiem najlepsze są 175.80, 175.95 i 177.26.a najnowszy physx 8.08 obsługuje nv 177.83... A ja mam koledzy pytanie o stery do visty.z tego co wiem podobno całkiem niezłe są te najnowsze(177.xx)?nie mylę się? Edytowane 13 Sierpnia 2008 przez crystal84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) Właśnie cały czas próbuje zainstalować 177.83 na viscie 32bit pl i instalacja w połowie staje > dysk cos mieli ale pasek sie nie rusza... przegladnalem ALT+CTRL+DEL i jest tam proces o nazwie PhysX_8.08.01_SystemSoftware.exe , jak go wyłączę instalacja momentalnie idzie do końca i niby zakańcza się sukcesem... Aha, sterowniki sciagane z guru3d bo strona side.pl.pl nie działa. EDIT: Długo czekałem i poszło samo, ale kicha bo w CS mi fps spadly do 60 max :/ Nie wiem czy to przez to czy przez aktualizacje visty ktore mialem miedzy czasie... Edytowane 13 Sierpnia 2008 przez $kubi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Miałem podobnie tylko na 64bit doszło do połowy i stanęło, poczekałem dłuższa chwilę i ruszyło, dysk w tym czasie nie mielił nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Uff... strona side zaczela dzialac... sciagnalem te jego 177.83 najnowsze do visty 32 i wszystko wrocilo do normy! Polecam... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 CO JEST Z VISTĄ 64 BIT !!??!!??!!??!A co ma być :wink: , są na stronce 177.72 pod viste 64bit B-) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Na najnowszych physx i forceware particel fluid demo nie chodzi (vista 32 bit) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 (edytowane) O jakich sterownikach piszesz?? Po podobno w tym demku nie działa fraps i riva tuner w tle , pojawia się czarny ekran. Edytowane 14 Sierpnia 2008 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 strona nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 (edytowane) O jakich sterownikach piszesz?? Po podobno w tym demku nie działa fraps i riva tuner w tle , pojawia się czarny ekran. 177.83(lipa) . NVIDIADisplayWinVista(177_89)Int na tych fluidy chodzą jak powinny ;). Mogliby już zrobić jakąś konkretną grę z fluidami , albo chociaż cellfactora odblokować. @skubi Co do csa to chyba vsync załączony miałeś. Edytowane 15 Sierpnia 2008 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...