Skocz do zawartości
sideband

Forceware XP/Vista

Rekomendowane odpowiedzi

Nom dalej po 20-30 min w zależności od tytułu karta wchodzi w tryb low power 3D i ustawia sobie zaniżone takty, ale jest lepiej bo np.: na 180.42i43 to czasem po 3 minutkach taką anomalię miałem. Znów powrót do 178.24 WHQL.

Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ostatnio uzywalem 180.43 , to mi nic nie zwalnialo wwszystko chodzilo elegancko to moze tobie po czasie cos sie grzeje w karcie i takty spadaja karty ??, ja osobiscie jak zalaczam jakakolwiek gre wczesniej ustawiam w riva tunerze suszarke na 100% ,i dopiero zaczynam grac , bo bez tego to nawet oc bylo by praktycznie nie mozliwe ,a odczas grania suszarka mi nie przeszkadza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwalniają pierony i jak mnie to wkurza. Gram sobie spokojnie a po kilkunastu minutach jakieś zacinki się robią.

Dokładnie tak jak mówisz. Na chyba 3 kartach to sprawdzałem. Jak narazie powrót do 178.24 nie ma innego wyjscia dla tych , którzy to zauważają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdzie nie ma tych sterów i dobrze :wink: . Końce z tym i tyle , co więcej pisać.

to może wrzuć gdzieś (RS) chociaż backup swoich sterów, bo tak to trzeba szukać niekoniecznie z pozytywnym skutkiem, a oficjalne paczki 80-100MB jakoś mnie nie kręcą :mellow: Edytowane przez kwasior500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem na viscie z pozbyciem sie sterów 177.19 chciałem je zamienić na nowsze 178.24 lub 180.48 i teraz robie panel sterowania --> dodaj usun --> usuwam stery win sie odpala i stery znow sa. Chce instalować nowe a one sie nie instaluja. W czym prbolem ? Druga sprawa mam obecnie te 177.19 i mam prbolem z grami typu crysis ,crysis warhead i far cry 2 ,mianowicie gram sobie i jest sporo fps nagle spadaja do 20 i mniej i gra strasznie charczy tzn strasznie charczy dzwiek. Jakieś propozycje ?

W panelu pisze ze to wersja 178.13

Edytowane przez Bartass13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz coś więcej powiedzieć o tych 180.60 widze ze to nie są orginalne nvidi ,czy są dobre i jak ci się sprawują ?

http://downloads.guru3d.com/ForceWare-180....nload-2127.html

http://downloads.guru3d.com/GeForce-ForceW...nload-2131.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi