sideband Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 http://rapidshare.com/files/168978460/Forc...it_1.01.7z.html http://www.mediafire.com/file/zywwuznta25/...P_32bit_1.01.7z Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 dziękować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 dzięękkuuujeeemmyyyy :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Gregor1230 napisał(a): To zamulanie występowało na X48. Z tego co pamiętam to 180.60 naprawiały ten problem. Teraz to po moim komputerku tylko sygnaturka została :(. Może kiedyś coś sobie złożę, jak narazie będę tylko sobie czytał forum. 3mcie się.to co sie stalo, ze kompa tracisz? BTW ma ktos problem z grafa w FC2? konkretnie z woda? tzn. w swietle slonca miga - tak jakby refleksy gasly i zapalaly sie. BTW nieraz zdazaja sie spadki wydajnosci - z 10 klatek wtedy mam. na 8800gts 640MB nie mialem takich spadkow. tutaj tak jakby karcie brakowalo pamieci. a moze to wina sterow? mam 180.48 by Side. pozdro i prosze o odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Można prosić o paczkę sterowników do Visty 32-bit :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Polecam nowe sterowniki 180.84 , wzrost wydajności w crysisie o ok 10% , ale płynność gry wzrosła w h..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 a masz zamiar je zmodowac? bo nie wiem czy instalowac oficjalne czy poczekac na twoje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Za ok. 30min będą dostępne na stronie pod xp i viste 32bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 (edytowane) Testował ktoś tę serię sterów modowaną przez nie wiem kogo: http://hosted.filefront.com/gozilla1/ ? Chyba jednak poczekam na twoje xD Edytowane 6 Grudnia 2008 przez 4rch0n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 (edytowane) Przecież to są XG :wink: , sterowniki dostępne na stronce. Co do zmian to spadło obciążenie cpu przynajmniej w crysisie i wydajność wzrosła o ok 7-10% podczas realnej rozgrywki , dotyczy to sterów pod viste. side.pl.pl Edytowane 6 Grudnia 2008 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Side prosze podaj adres swojej stronki bo nie moge znalezc albo tak czesto nie dziala i gdybys byl tak uprzejmy to wrzuc sterki pod XP32 na rapidshare. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Mógłbyś napisać czym różni się zwykły inf od wersji Quality z folderu inf's? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Sama nazwa wskazuje - jakość , w sumie raczej max quality , ale wydajność może spaść o kilka procent. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 nie ma na Twojej stronce 180.84 tylko 180.48 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Chuchnij :lol2: , na stronie są 180.84 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Oczywiście, że są, nie wiem dlaczego po pierwszej instalacji system mi padł - nawet awaryjny się nie odpalał xD i musiałem chkdsk go potraktować, ale już po tym wszystko śmiga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 U mnie bez problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Można prosić o adres strony? Albo link do severa do ściągnięcia nowych sterów 180.84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Side pisal wyzej: side.pl.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 u mnie czarny obraz po instalce tych 180.84 .jakas rada prócz zmiany karty 7300gt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 u mnie było to samo na 180.84 by side, 180.84 z guru3d działają :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naku Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 u mnie w niektórych grach (assasin creed, tomb raider underworld, devil my cry 4, gta 4, flat out) po włączeniu gra się zawiesza i wywala błąd że sterownik ekranu przestał działać poprawnie potem konieczny res kompa. W zdarzeniach opis błędu jest taki: "Sterownik nv4_disp dla display urządzenia \Device\Video0 jest zablokowany przez pętlę nieskończoną. To wskazuje zwykle na problem z samym urządzeniem lub z jego sterownikiem niepoprawnie programującym urządzenie. Sprawdź, czy u dostawcy sprzętu są dostępne aktualizacje sterowników." Procesor: Intel Core2Duo e8400 2x 3,0GHz Karta graficzna: Zotac GeForce 9600GT 512MB/256bit (725/2000) Płyta główna: Asus p5k/epu Pamięć RAM: OCZ 2x1GB 1066MHz Zasilacz: Cheaftec 450W System: Win XP Robiłem testy podzespołów programami i wszystko OK. Instalowałem stery: 174.16, 174.74, 175.16, 175.80, 177.79, 178.13, 178.24, 180.48, 180.60, 180.84 i na wszystkich jest to samo. Myślicie że to wina sterowników? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 A odinstalowywałeś poprzednie sterowniki, czy po prostu jedna na drugie instalowałeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naku Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 no normalnie odinstalowałem jeszcze potem dla pewności driver cleanerem i po każdej deinstalacji resjestr czyścilem i dalej mam to samo :/ nie wiem kompletnie co jest nie tak ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojiro Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 7300GT + 180.84 = system nie wstaje Czekamy na druga rewizje sterownikow :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 zapomniałeś dodać by side na "oficjalnych" 180.84 wszystko śmiga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Wiem w czym problem , jutro tzn dzisiaj poprawie to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 sidku pliz zuploaduj już te poprawione stery, bo ich potrzebuję dosłownie na teraz.. ;-) Jak zuploadujesz, to jesteś wielki. :D pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Side 180.84, GTA4 - ktos ma jakis pomysl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitr71 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Pinki napisał(a): Side 180.84, GTA4 - ktos ma jakis pomysl? czesc mialem to samo,zmien na oryginalne 180.84 beta i wszystko bedzie ok pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...