Crazy_Ivan Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 informacja, o tym , że Fujitsu nie produkuje już dysków 3,5'' jest pewna? Niestety tak mają tylko suport do starych HDD --->www.fujitsu.jp (lub podobnie). BTW czy widziałeś ostatnio żeby jakaś firma szprzedawała te dyski :?: juz dawno ich nie ma (wielka szkoda :cry: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green.light Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Są jeszcze w cennikach niektórych firm, w tym hurtowni np. AB. Ale nie kupowałem, ani nie byłem zainteresowany kupnem. Okazuje się, że ich obecność była wirtualna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green.light Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 właśnie przeczytałem, że z dyskami sprawa jest już roztrzygnięta, nowe serie będa miały tylko roczne gwarancje :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...