kobus Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 filmu HAKER czy ktos wie gzie go znajde oprocz kaazy ??? bo tam mi ciagle go anulują : :cry: ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Wyswiadcze ci przysługe: nie sciagaj tego, straszny CRAP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 no qwa ten film jest tak dretwy ze az z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y na maxa P.S chyba najgorsza rola w dotychczasowym dorobku angeliny joli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 a Ty mowisz o tym polskim filmie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 ja mowie o polskim filmie przeciez!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 ja wlasnie sse go z kazki i idzie malinowo ~20 kb/s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 eee nawet fajna komedia panie Tosiek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Straszna lipa. Daruj sobie. Film jest naciagany, dretwy, humor jest lipny. Szkoda czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 jest na e-mule ten film (klient E-Donkey'a)..... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 na kazie jest eh ale wkurza mnie to ze 5userow ma na np 716,542kb jeden ma 716,540 nastepny 716,37 roznia sie o minimalne kb a tak by bylo mozna szybciej sciagac :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 AAAAAAAAAAAAAAAA polski haker to to jest dopiero badziew perdolony qwa takiego hlamu powinni zakazac puszcza a ten kolo pakerek co to gl role gra to "z twarzy jest podobny zupełnie do nikogo" mozecie mnie cytowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...