sev Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Witam, mam maly problem, kupilem ostatnio Athlona 1,4 z odblokowanym mnoznikiem, nie wymagam wiele, zalezy mi tylko na tym, zeby szedl na 166 MHz :) Problem polega na tym, ze jak zmienie FSB na 166 MHz to PCI ma wtedy 41 Mhz, czy jest jakis programik ktorym moglbym zmienic dzielnik PCI/FSB na 1/5 zeby PCI mialo 33 MHz? Moja plyta glowna to Microstar KT3V (MSI-6712), w biosie nie ma zadnej takiej opcji :( Moze jakies inne sugestie? Za wszystkie bede serdecznie wdzieczny Pozdrawiam sev Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 skad wiesz ze pci=33MHz tylko nie mow ze z Sandry 8O :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 KT3V ma dzielnik 1/5!!!! LOL a skad wiesz, ze masz 41 na PCI? sandra prawde ci powie :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sev Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 uzywalem wlasnie sandry, nie bijcie ale nie znam sie na tym :) jaki program poda mi prawdziwa czestotliwosc PCI? tak zebym mogl spac spokojnie :) pozdrawiam i wielkie dzieki za odpowiedzi sev PS. 60 stopni dla athlona 1,4@1,5 166 MHz to duzo? czy moze lepiej bedzie zmienic coolera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 PS. 60 stopni dla athlona 1,4@1,5 166 MHz to duzo? czy moze lepiej bedzie zmienic coolera? DUZO ZA DUZO...TAK 50 TO POWINNO BYC MAX MAXÓW W STRESIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 PCI 41 to nic strasznego - dopiero ponad 44 sie moga zaczac problemy mi tualatin celek chodzil na PCI 44 i bylo @ll stable :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sev Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 a nie zagrozi to sprzetowi na PCI? bardzo stara sieciowka realteka, SB Live? albo agp? gf4mx... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cidzej Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 sev nie panikuj ... w najgorszym wypadku cos Ci sie spali i juz ... zadna strata ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sev Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 kiedys przez to mi sie zepsul port AGP na Abicie BE6-II, bo mialem 83 MHz i dzielnik 1/2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 MSI KT3V NAPEWNO ma dzielnik 1/5!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 dla Athlona 1.4 60stopni w stresie to zupełnie przyzwoita temperatura, a PCI 41Mhz to trochę za dużo, ja staram się trzymać nie więcej niż 38Mhz i jeszcze od dwóch lat nic mi się dzięki temu nie spaliło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...