SlaY3R Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) Witam otóż z moim komputerem dzieje sie cos dziwnego, dzis w nocy po prostu sam sie włączył, zdziwiony co sie dzieje podchodze i sie wylaczyl ^^ klade sie do łóżka, znow sie wlączyl i po 1 sekundzie wyłaczyl i tak caly czas, włącza sie i wyłacza nawet do biosu ciezko wejsc, az taki szybki nie jestem...nie wiem co sie dzieje z nim :mur: Prosze o pomoc. Edytowane 7 Marca 2008 przez SlaY3R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 WakeOnLan? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY3R Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Przeszukałem cały bios i nie widze tej opcji ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 przesuszkaj jeszcze raz jakie to mobo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY3R Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Nie wiem, nie znam sie... ale wydaje mi sie ze zasilacz poszedł a przy okazji plyta główna itd...;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 komputer juz wogole nie startuje (nie kreca sie wiatraki)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY3R Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 startować, staruje....wiatraki sie kręcą ...ale co nie wlącze ( w sumie to zaraz bo wlaczeniu listwy, sam sie włącza) to odrazu sie wyłacza ...nic do tej pry sie z nim nie działo złego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 clear cmosa zrobiles? zloz go od nowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Jest jeszcze coś takiego jak "Power On (at) AC Loss" miałem to w starym kompie i jak włączałem listwę, to komp się uruchamiał tak znikąd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY3R Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Sorry, ze wracam do tematu ale chyba komputer odżył... wypiąłem jedna kość 512, teraz siedzi samo 256 i komputer chodzi już z godzinkę nie wyłączył sie jeszcze ani razu, wiec chyba będzie żył ;] możliwe ze te 512 coś walnięte były, zobaczymy niech pochodzi jeszcze trochę, później wepnę samo 512 i sie okaże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...