Gość blaadee man Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 witam wszystkich znajacych tamat oc otoz mam plyte asus p5b-vm se i procek 2180 pamiec kingston 800mhz i max co mi sie udalo to 2,4 ghz co jest grane dodam ze w zasilaniu plyty niemam +4 pin dziala bez i jade na zintegrowanej grafice pamieci dalem na 1,9v Configure Dram Timing SPD disable 5-5-5-15 pamieci na 533 i CPU FRAGMENCY max to okolo 246 dalej monitor nieodpala mnoznik*10.Dlaczego niepokazuje mi timingow w CPUZ memory pisze tylko ddr2 i 1024 mbytes w sandrze tez co robie nie tak????? czy trzeba wgrac najnowszy bios ??? czy robic MODA???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blaadee man Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 (edytowane) witam wszystkich znajacych tamat oc otoz mam plyte asus p5b-vm se i procek 2180 pamiec kingston 800mhz i max co mi sie udalo to 2,4 ghz co jest grane dodam ze w zasilaniu plyty niemam +4 pin dziala bez i jade na zintegrowanej grafice pamieci dalem na 1,9v Configure Dram Timing SPD disable 5-5-5-15 pamieci na 533 i CPU FRAGMENCY max to okolo 246 dalej monitor nieodpala mnoznik*10.Dlaczego niepokazuje mi timingow w CPUZ memory pisze tylko ddr2 i 1024 mbytes w sandrze tez co robie nie tak????? czy trzeba wgrac najnowszy bios ??? czy robic MODA???????? czy ta plyta przyjmie vmoda??????????? Edytowane 9 Marca 2008 przez blaadee man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Założyłeś już temat w innym dziale i tam toczy sie dyskusja to ile chcesz jeszcze założyć tych tematów?? I przestań w końcu tak zachowywać się jakbyś miał 10 lat <_< BTW. odpowiedziałem ci już w tamtym topicu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blaadee man Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 :oops: Założyłeś już temat w innym dziale i tam toczy sie dyskusja to ile chcesz jeszcze założyć tych tematów?? I przestań w końcu tak zachowywać się jakbyś miał 10 lat <_< BTW. odpowiedziałem ci już w tamtym topicu. dzieki fredek bo niewiedzialem to jest moj pierwszy raz i niepodniecaj palki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...