Święty spamer Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Mam nokie 3220 i kartę sim Play po doładowaniu za kwotę 50zł mam kartę na 90dni a po upływie 76dni pownien zostać wysłany SMS z wiadomośnią o upływie i straceniu(środków na koncie) możliwości odbierania połączeń przychodzących w moim przypadku zostało mi odebrane środki bez ostrzeżenia CZY TAK POWINNO BYĆ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlywiN Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 dzwon na *500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 tak dzwoniłem i dostałem informacje że nie mogą sprawdzić bo telefoni nie jest zarejestrowany więc nie sprawdzą czy wysłali taką wiadomość czy nie wiec trzba było sobie pilnować taką odpowiedź dostałem zastanawiam się nad przejściem do mobiking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVBOL Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 tak dzwoniłem i dostałem informacje że nie mogą sprawdzić bo telefoni nie jest zarejestrowany więc nie sprawdzą czy wysłali taką wiadomość czy nie wiec trzba było sobie pilnować taką odpowiedź dostałem zastanawiam się nad przejściem do mobiking Niestety znam te ich powiedzenia "nie mozemy sprawdzic bo karta nie jest zarejestrowana". Sam mam fajny numer w play lecz przez niedoladowywanie konta stracilem mozliwosc odbierania polaczen przychodzacych... i jak dzwonilem na *500 slyszalem to samo... PS. idzie odblokowac karte ktora za zablokowane polaczenia przychodzace? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zastanawiam się nad przejściem do mobiking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVBOL Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zastanawiam się nad przejściem do mobiking Aktualnie jestem posiadaczem mobilking... i jest cool... podoba mi sie ten zestaw przy starterze (metalowe pudełko na fajki, smycz, naklejka, plakat itp) oraz to ze np. masz rozmowy przychodzace przedłuzone o 3 miesiace za doładowanie 10zl lub 20zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 A jak jest z doładowaniami za 50zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zarówno o Playu, jak i o Mobiliking są już tematy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...