Skocz do zawartości
Święty spamer

Play Zabrał 40zł Z Konta Bez Ostrzerzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nokie 3220 i kartę sim Play po doładowaniu za kwotę 50zł mam kartę na 90dni a po upływie 76dni pownien zostać wysłany SMS z wiadomośnią o upływie i straceniu(środków na koncie) możliwości odbierania połączeń przychodzących w moim przypadku zostało mi odebrane środki bez ostrzeżenia

CZY TAK POWINNO BYĆ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak dzwoniłem i dostałem informacje że nie mogą sprawdzić bo telefoni nie jest zarejestrowany więc nie sprawdzą czy wysłali taką wiadomość czy nie wiec trzba było sobie pilnować taką odpowiedź dostałem zastanawiam się nad przejściem do mobiking

Niestety znam te ich powiedzenia "nie mozemy sprawdzic bo karta nie jest zarejestrowana". Sam mam fajny numer w play lecz przez niedoladowywanie konta stracilem mozliwosc odbierania polaczen przychodzacych... i jak dzwonilem na *500 slyszalem to samo... PS. idzie odblokowac karte ktora za zablokowane polaczenia przychodzace?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się nad przejściem do mobiking

Aktualnie jestem posiadaczem mobilking... i jest cool... podoba mi sie ten zestaw przy starterze (metalowe pudełko na fajki, smycz, naklejka, plakat itp) oraz to ze np. masz rozmowy przychodzace przedłuzone o 3 miesiace za doładowanie 10zl lub 20zł :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...