Hemp Gru Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) Witam, mam wielki problem z konfiguracją routera PENTAGRAM CERBERUS ADSL LITE Chcę rozdzielić neostradę 512 na dwa komputery, niestety nie mogę skonfigurować tego routera robię wszystko zgodnie z instrukcją ( tylko nie ma w instrukcji opisane jak skonfigurować ten router przez przeglądarke www ) w instrukcji pisze tylko tyle że trzeba się zalogować na tej stronie: http://10.0.0.2/ więc tak zrobiłem ale niewiem co dalej trzeba zrobić , nie wiem co trzeba tam skonfigurowac Bardzo prosze wszystkich o pomoc Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź Edytowane 8 Marca 2008 przez Hemp Gru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRID3 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Witam, mam wielki problem z konfiguracją routera PENTAGRAM CERBERUS ADSL LITE Chcę rozdzielić neostradę 512 na dwa komputery, niestety nie mogę skonfigurować tego routera robię wszystko zgodnie z instrukcją ( tylko nie ma w instrukcji opisane jak skonfigurować ten router przez przeglądarke www ) w instrukcji pisze tylko tyle że trzeba się zalogować na tej stronie: http://10.0.0.2/ więc tak zrobiłem ale niewiem co dalej trzeba zrobić , nie wiem co trzeba tam skonfigurowac Bardzo prosze wszystkich o pomoc Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź Witam zabrzmi to troszkę głupio ale najłatwiej będzie jak zadzwonisz pod bezpłatny nr pomocy technicznej i mili panowie poprowadzą Cię krok po kroku :) podam Ci nr zresztą masz go z tyłu na karcie gwarancyjnej :) Dział pomocy technicznej UWAGA! Nowy numer - 0 801 080 221 tel. 022 338 90 30, faks 022 338 90 19, Powodzenia 5min na telefonie i routerek będzie działał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 no jak nie ma skoro routery tego typu konfiguruje sie tylko przez przegladarke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...