Wofek Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Czym kręcicie karty grafiki ? ( tylko do posiadaczy GeForców ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Ja krece poprzez wpis do rejestru coolbits. Nigdy nie bawilem sie w zadne tweakery itp. A jak to zrobic : start-uruchom-regedit: HKEY-LOCAL-MACHINE: Software: NVIDIA Corporation: Global: Nvtweak: dodajemy wartosc Dword i nazywamy ja coolbits (modyfikujemy dane wartosci na liczbe 3) Doajemy wartosc Dword i nazywamay ja QuickTweak 40120 i wychodzimy z rejestru po tej operacji we wlasciwosciach karty mamy dostepna ukryta opcje o/c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincente Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 RivaTuner Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 jest do tego program o nazwie nvmax czy jakos tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Do tej pory PowerStrip i GeForce Tweak Ulitily ale dużo osób na nie bluzga a pozatym nie byłem zadowolony z wyników mojego O/C w tej karcie(czyt. nie moze uwierzyc ze tylko tyle sie da), podkrecilem mojego giefka mx400 dream z 200@166 do 250@175 i juz pojawialy sie artefakty. Co do CoolBits to podobno dobry tyle ze u mnie jest zla czestotliwosc wykryta, ale slyszalem od uzytkownika Piotrka ze powerstripem czy tam nvmax nie mugl wyciagnac 175(chyba) a coobitsem wzial karte na 180(tez chyba). Pozatym musze sie wam pochwalic z mojego moda :twisted: , przecialem radiator <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> dostalem od kolegi i przykleilem do gf na razie nie robilem testow :twisted: :twisted: potem moze cos powiem wiecej 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Jeszcze jedno: Ile wyciągnę z pamięci 5.0 ns Samsunga ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Ja kożystałem z NVmax i byłem bardzo zadowolony, więc szczeże polecam ten programik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 5ns to są pamięci przystosowane do 400MHz, a że samsung to powinny iść spokojnie 450-460, a może i więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Najlepiej kupić np. Leadteka, daja elegancki programik, a i podkrecasz ile chcesz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Riva Tunner. :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 imho PowerStrip jest dobry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelll Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Nvidia MaX żądzi :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 PowerStriptise RULZZZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Ja sterownikami... CoolBits i NVmax Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Ja używam winfoxa bo go dolaczyli do karty, a nic innego nie chce mi sie instalować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 coolbits najlepszy jest bo nie zluzywa zasobow to raz najprostrzy pewny ma to co trzeba zadnych zbednych <span style="color:red;">[ciach!]</span>l teoretychnie na tych 200Mhz ale sam jestem ciekaw ile bo tez je mam i bez chlodznia ida na 180 bez nizczego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 GeForce Tweak Utility tylko i wylacznie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 mysle ze nvmax i przez power stripa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 moze ktos wie jak jest z tymi pamiatkami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 NVmax i bardzo sobię chwalę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 ja polecam power strip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Według mnie PowerStrip jest beznadziejny, bo zawsze przy zmniejszaniu czestotliwości wiesza mi sie komp, hmmm..moze mam złe dentki ale prubowałem na kilku, i nie byłem pozatym zbyt zadowolony z moich wyników podkręcania w PS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 z mojego skromnego doswiadczenia najlepiej tweakuje powerstr.Co do wypowiedzi kaloryfera to nigdy komp przy tym progaramiku nie zawieszal mi sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 z mojego skromnego doswiadczenia najlepiej tweakuje powerstr.Co do wypowiedzi kaloryfera to nigdy komp przy tym progaramiku nie zawieszal mi sie.Brevis mam pytanie, no bo z twojego podpisu wynika ze podkreciles swoja karte na 200/423 no i jak ty do holery tego dokonales ?? pamiec na 423 ???? WOW !!! ale cos mi sie nie chce wierzyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...