JaQs Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Mam GoodRAMy PC6400 CL6 no i chodza na czestotliwosci 957MHz. Wiecej jak 1000 na nich nie zrobie, ale nie o tym chcialem. Jak zjade z timingami do 5-5-5-15 to jest spadek wydajnosci. W 3Dmarku03 mam prawie o 700pkt mniej niz na 6-6-6-18. Dlaczego tak sie dzieje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mansonfan Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 A nie spada ich czestotliwosc wraz z timingami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaQs Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Nie, czestotliwosc mam caly czas ta sama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Nie, czestotliwosc mam caly czas ta sama.Czy przy niższej częstotliwości (800) jest tak samo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 zgaduje ze reszta timingów jest na auto :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaQs Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 (edytowane) Tak, ale z problemem juz sie uporalem. Ustawilem te timingi ktorych mozliwosc mialem w biosie, ale wiem, ze sa jeszcze alpha timingi. Jak je ustawic i na podstawie jakich danych ustawiac poszczegolne timingi? Edytowane 18 Marca 2008 przez JaQs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...