tom256 Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Po zmianie karty graficznej ATi X1950 PRO na GF7300Gt, po włączeniu filmu, gry itp wyskakuje mi BSOD z napisem że sterownik niewłaściwie zarządza zasobami. Ktoś wie jak to naprawić?? Jestem pewien na 99% ze problem tkwi w sterownikach, ale poprzednie wyczyściłem Driver Cleanerem. Ostanio przeinstalowałem sterowniki i teraz BSOD pojawia mi się przy ładowaniu Widnowsa, musiałem zainstalować standardowy sterownik VGA. Dodam jeszcze ze przeinstalowałem DirectX i nic to nie dało. Sam DX wiesza się przy testowaniu ustawień karty graficznej :((. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me$$iah Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Sprawdź czy ten gf7300 działa na innym kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Sprawdź czy ten gf7300 działa na innym kompie.Działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...