yoo Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Mam takie pytanie czy ten zasilacz da rade uciągnąć gf8800 gts i c2d e2160 podkręconego do około 3GHz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 ja mam awaryjnie tego http://www.komputronik.pl/Zasilacze_do_obu...pelny,id,40736/ i chodzi na nim sprzęt z podpisu QX na 3.6 Ghz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 da rade spokojnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minio94 Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Ja mam pytanie bo mam zasilacz Modecom feel 400W - jeszcze nie podlączony. I teraz moj komp : Procesor: Intel Celeron 2.75 GHz Ram: 768 (dokpupione 512mb ) Dysk : 80 GB Napedy : Nagrywarka dvd i cd karta graf : redeon x1650 ( zamówiona geforce 8600 GT sonic + palit i teraz niewiem czy jak podloncze czy mi to uciagnie i czy niepopali instalacji i czy czegoś nie uszgodzi ? ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ja mam pytanie bo mam zasilacz Modecom feel 400W - jeszcze nie podlączony. I teraz moj komp : Procesor: Intel Celeron 2.75 GHz Ram: 768 (dokpupione 512mb ) Dysk : 80 GB Napedy : Nagrywarka dvd i cd karta graf : redeon x1650 ( zamówiona geforce 8600 GT sonic + palit i teraz niewiem czy jak podloncze czy mi to uciagnie i czy niepopali instalacji i czy czegoś nie uszgodzi ? ?? jeżeli to jest feel I albo feel II to nie ryzykuj, jak feel 3 to może da rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minio94 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 tak jest to Feel III Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 feel III powinien dac rade a jesli nawet nie, to one maja taka fajna ceche, ze zdychaja same, nie bioro sprzetu (widzialem 3 spalone feele 3 , 1 sam i 2 z glupoty uzytkownika i wszystkie poszly same) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nix Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 (edytowane) A w jaki sposób rozpoznać poszczególne typy I, II, III - mam zasiłkę Feel 400W, ale nie wiem jaka to seria... Model Feel-400ATX - Czy w takim razie ta Feel I ? pzdr! Nix Edytowane 6 Kwietnia 2008 przez Nix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shenlong Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 (edytowane) jeżeli to jest feel I albo feel II to nie ryzykuj, jak feel 3 to może da radyŚmieszny jesteś. Feel I ma awaryjność na poziomie 2-3%. Znajomy na FEEL I 400W od kilku miesięcy jedzie na Q6600 i 8800GTX [ kiepsko ma pod kopułą, ale to jego sprawa]. Oporowo zapina w Crysisa itp. Fakt ten zasilacz to śmieć, ale taki celeron nawet nie zagotuje go. FEELIII są już ok, to nie jest MC, ale tragedi nie ma. Tak wygląda gromadka FEEL :D http://www.komputronik.pl/Zasilacze_do_obu...talog,kat,2252/ Edytowane 6 Kwietnia 2008 przez Shenlong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minio94 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 no to jest moj zasilacz jak juz wymienialem po wyzej wymagania mojego kompa . A to zasilacz : http://www.komputronik.pl/Zasilacze_do_obu...pelny,id,52212/ - kupilem go ale to bylo tak poszedlem do sklepu powiedzialem poprosze zasilacz MOdecom MC 400 w . Ok gosc mi daje ide do domu i patrze a to modecom feel III 400w. Wracam mowie im ze to nie ten oni mi powiedzieli ze to to samo i ze mi niewymienia zal....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roben Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 feel III powinien dac rade a jesli nawet nie, to one maja taka fajna ceche, ze zdychaja same, nie bioro sprzetu (widzialem 3 spalone feele 3 , 1 sam i 2 z glupoty uzytkownika i wszystkie poszly same) Dokładnie jest tak jak napisaleś, mi dwa padły ale po drodze nie uszkodziły zadnych innych komponentów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobster Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 no to jest moj zasilacz jak juz wymienialem po wyzej wymagania mojego kompa . A to zasilacz : http://www.komputronik.pl/Zasilacze_do_obu...pelny,id,52212/ - kupilem go ale to bylo tak poszedlem do sklepu powiedzialem poprosze zasilacz MOdecom MC 400 w . Ok gosc mi daje ide do domu i patrze a to modecom feel III 400w. Wracam mowie im ze to nie ten oni mi powiedzieli ze to to samo i ze mi niewymienia zal.......HAHAH tylko, że MC400 jest o połowę cięższy od FEELIII 400W :C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 No i co z tego? Od jakiegoś czasu waga niekoniecznie musi coś mówić o jakości zasilacza (np.: FSP HLN 350 waży niewiele więcej od Codiego 350W). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minio94 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 to ile dajecie feel III . ILE po chodzi ? tak w przyblizeniu ? I dzikęki za powyższe odpowiedzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 1000 lat <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minio94 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 ale szczerze ile pochodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 To jest jedno z pytań, w przypadku którego po odpowiedź wysyła się do wróżek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minio94 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 eee :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minio94 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 moze mi ktos wyslac jak podlonczyc zasilacz modecom feel III do kompa : procesor : intel celeron 2.70GHz ram : 768 karta graf . Geforce 8600 GT sonic + palit napedy : dvd i cd oddzielnie dysk twardy : 80 gb plyta glowna : VIARAMA U8598/U8798 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnn666 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Może wyjdę na chama, ale powiem tak: Powtykać wtyczki z zasilacza tam gdzie się da na płycie, do napędów i grafiki :blink: Dobra będę ambitny, ale uważam, że nic nie da się źle podłączyć. Największa wtyczka 20-24pin idzie na płytę, prócz tego jeszcze taka kwadratowa 4pin o ile gniazdo jest na płycie, z dyskami to chyba nie ma co tłumaczyć, a do grafiki kabelek albo dwa tak żeby pasowały. Jeśli nie masz podłączonej płyty do obudowy to chyba tego nie da się wytłumaczyć tak na forum. Mimo, że coś napisałem to czuję się jakbym nie napisał, mam nadzieję, że chociaż coś pomogę <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minio94 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 ok Dzieki wielkie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...