baca_18 Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Robie reklamę kawiarenki internetowej i potrzebuje jakiegoś nie dużego obrazka (czarno-biły) :cry: przedstawiającego komputer. Zależy mi na czasie. HELP ME !!!! Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Robie reklamę kawiarenki internetowej i potrzebuje jakiegoś nie dużego obrazka (czarno-biły) :cry: przedstawiającego komputer. Zależy mi na czasie. HELP ME !!!! Dzięki A nie możesz kolorowego przekonwertowac na czarno-biały ? Nawet najprostsze programy do obróbki grafiki posiadają takie filtry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 w sumie tak zapomnialem o takiej mozliwosci :wink: tak wogole to kolorowych tez nie mam :cry: dajcie jakis link czy cuś :roll: z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 w sumie tak zapomnialem o takiej mozliwosci :wink: tak wogole to kolorowych tez nie mam :cry: dajcie jakis link czy cuś :roll: z gory dzieki www.google.com.pl wpisz w polu wyszukiwania "komputer " albo coś związanego z tematem. Przełącz tryb wyszukiwania na grafikę i już. PS. Pamiętaj o prawach autorskich :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 hmmm www.komputronik.pl www.balta.pl :D masz full komponentow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 LOL cos takiego na forum ?? cya fallez ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 albo cyfrak w grabe i zrob zdjecie swojego kompa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 www.klipart.pl - tam jest dużo takich pierdół. W wyszukiwarkach wpisz hasło klipart - coś znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 w sumie tak zapomnialem o takiej mozliwosci :wink: wow - bez komentarza 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...