januszn64 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Witam Niedawno zmieniałem swój stary sprzęt na taki teraz średniej klasy (sygnaturka). Wszystko jest super, poza wynikiem dzisiejszego testu wydajności zrobionego w Windowsie: Zdziwił mnie on strasznie :blink: Co to ma w ogóle być??? 1,0 grafika? Może jest uszkodzona? Co wy o tym sądzicie? Z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfranek Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Tam widzę czerwony wykrzyknik, sprawdź czy w menedżerze urządzeń nie ma jakiś wykrzykników, pewnie stery nie są zainstalowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszn64 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 W menedżerze urządzeń żadnych wykrzykników. Sterowniki do grafy napewno były instalowane. Naprawdę niewiem co to może być :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 wynik jest robiony zarza po instalacji bez sterów -po prostu odswież wynik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszn64 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Odświeżałem już kilka razy! Dalej nic :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfranek Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Odinstaluj stery, restart kompa, odśwież wynik, instalacja sterów od nowa, restart kompa i odświerzenie wyniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 skoro gry chodzą i wszystko dziala to nie ma się co martwic nie wiem czy 8500 jest na liście do Areo -może dlatego taki wynik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfranek Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 skoro gry chodzą i wszystko dziala to nie ma się co martwic nie wiem czy 8500 jest na liście do Areo -może dlatego taki wynik Powinno mu pokazywać co najmniej 4, 8500 na pewno jest na liście do Aero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 na zrzucie jest aktualizacja z 12.07 to jak odswieżaleś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszn64 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 na zrzucie jest aktualizacja z 12.07 to jak odswieżaleś ? No tam tak dziwnie pisze, ale odświeżałem kilka razy. Spróbuję ponownie zainstalować stery No to tak: Zainstalowałem ponownie sterowniki do karty graficznej, odświeżyłem i aktualizowałem kilka razy, dalej nic :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 kliknij aktualizuj wynik nie odśwież Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszn64 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 kliknij aktualizuj wynik nie odśwież Jak już pisałem powyżej aktualizowałem i odświeżałem kilka razy Efekt-ŻADEN :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 przeinstaluj system tylko skoro gry chodzą i marki to zostaje pytanie po co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszn64 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 A teraz mała ciekawostka, która może w czymś pomóc: Jak widać na tym zdjęciu, system windows w ogóle nie wykrywa mojej karty, zaś everest ultimate pokazuje na jej temat wszystko :blink: Jaka może być tego przyczyna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfranek Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Przyczyną jest system, pytałeś na forach Microsoftu ? Pewnie nie tylko ty masz taki problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 przeinstaluj system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszn64 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Kolejna ciekawostka: W menedżerze urządzeń grafika jest i pisze że działa poprawnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfranek Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 przeinstaluj system Takie rozwiązanie jest ostatecznym i ja nie rekomenduje takich rzeczy jak nie wyczerpaliśmy możliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszn64 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Takie rozwiązanie jest ostatecznym i ja nie rekomenduje takich rzeczy jak nie wyczerpaliśmy możliwości. Dokładnie. Na nowo instalować system z powodu braku wyników w teście stabilności? Bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 to zostaw jak jest i już Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 i taka mala porada troszke offtopicowa - nie trzeba robic zdjec monitora, mozna zrobic screena - klikamy PrtScr i wklejamy do painta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszn64 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 cały czas mnie to jednak dziwi :?: Przed chwilą szukałem na necie podobnych problemów, lecz niestety nikt się jeszcze z takimi nie spotkał :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Hmm ... taki efekt występuje , w rzypadku gdy windę instalujemy z datą wcześniejszą niż jest obecnie ... :) . Aby wynik zakyualizować trzeba ustawić datę systemu taką jak był podczas instalacji .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszn64 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Hmm ... taki efekt występuje , w rzypadku gdy windę instalujemy z datą wcześniejszą niż jest obecnie ... :) . Aby wynik zakyualizować trzeba ustawić datę systemu taką jak był podczas instalacji .... Ja się czasami zastanawiam skąd niektórzy tutaj takie rzeczy wiedzą :blink: Oczywiście zadziałało :) Wielkie dzięki :) Wynik nawet nie jest taki zły :D Myślałem że będzie gorszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 (edytowane) Tak jest zawsze jak się aktualizuje coś co ma datę aktualizacji starszą od instalacji ... tak ... dla scisłości to mój , podstawą jest ten niebieski znaczek ........ :) Edytowane 9 Marca 2008 przez konio68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 u mnie ze znaczkiem i bez wyniki tez sie aktualizuja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 u mnie ze znaczkiem i bez wyniki tez sie aktualizuja ;)nie chodzi tu o to czy winda jest aktywowana czy nie , a o datę instalacji kontra datę aktualizacji wyniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...