Ramza Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Witam, mam problem z laptopem.Problem dotyczy prostej sprawy.Laptop od czasu ostatniego wyłączenia nie reaguje na włączanie go przyciskiem start ani tez na ładowarkę(nie świecą się kontrolki). Laptop zamknąłem start- wyłącz komputer-wyłącz i położyłem go na wersalce.Czy jest możliwość ze laptop sie nie wyłączył(zawiesił opcjonalnie) i dławił sie (wentylator jest od spodu)?Jeśli tak to czy nie zadziałały żadne mechanizmy "zapobiegawcze" typu reset lub odcięcie zasilania(o ile takie istnieją bo sie nie orientuje) i po prostu coś sie zapiekło lub zepsuło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 wyciąg baterie na dłuższy czas, jak to nie pomoże to serwis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramza Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Sprawdzę,szkoda że już sie gwarancja skończyła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 jaki to model? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...