tekno Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Witam mam problem z nowo zakupionymi słuchawkami Speedlink Medusa W muzyce sa świetne ale ja gram zawodowo w csa i podczas gdy strzelaja przeciwnicy bass uniemozliwa mi uslyszenie czegokolwiek. W windowsie juz wylaczylem bass boost`a troche to dalo ale jest jeszcze za duzy. Slyszalem ze istnieje programik do obnizenia bassu i wazy kilkadziesiat kilobajtow Prosze o szybka porade, zwrot sluchawek odpada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaruczek Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 srednia krajową wyciągasz ? atak rly, sciagnij jakis equalizer systemowym w sterownikach też powinien być. Tych na uszach nie miałe male miałem aero 5.1 a to chyba podobna konstrukcja to w pilocie na kablu miały volume "subwoofer" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekno Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Owszem maja low / high bass a w grze to kompletnie nic nie zmienia a 2 widac ze nigdy w csa nie grales. Moze podasz mi ten jakis equalizer ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 (edytowane) A jaką masz kartę muzyczną ? Teraz w sumie nawet integraty mają panel kontrolny. Ja mam starą SoundBlaster Live 1024Player i jest do niej Creative Surround Mixer ... tam ustawiam sobie np , ze są głośniki lub słuchawki ... mogę regulować głośność, tony niskie (bas) i wysokie ... :) Do Twojej karty muzycznej też coś takiego musi być :) No chyba, że to jakieś wynalazki USB ze swoimi osobnymi sterownikami ... nie ma to jak normalnie podłączyć słuchawki do dźwiękuwki przez jacka :) Edytowane 9 Marca 2008 przez barat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekno Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Mam Karte zintegrowana z Asus A7V8X-X , SoundMax a słuchawki sa pod karte a nie usb. Sterowniki SoundMax 1388 czy cos takiego i w nich jest mini kontrol panel ale sa tylko jakies [ciach!]ly typu adult.child , sluchawki stereo , glosniki itd otoczenie echa, jest tez regulacja tonow wysokich i niskich ale jest szara i nie da sie ruszyc zaden z suwakow dodam ze sa jeszcze 2 ptaszki ktore sa zaznaczone AC3 i PCM. Moze wina lezy w sterach ale nie moge znalezc lepszych ... Kumpel mial tez duze basy i programem je sciszyl tylko zrobil formata i zapomnial nazwy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 http://www.anwida.com/product.asp?pid=6 Niestety darmowe to nie jest :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Hmm aż dziw, że masz "szare" suwaki do tonów niskich (to by załatwiło sprawę) ... poszperaj po necie czy ktoś nie miał takiego problemu na Twojej płycie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 a karta dźwiękowa nie ma equalizera? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekno Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Ten program nic nie daje to raz a 2 eqaualizer ma ale jest on szary nie da sie przeciagnac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...