Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem z nowo zakupionymi słuchawkami Speedlink Medusa

W muzyce sa świetne ale ja gram zawodowo w csa i podczas gdy strzelaja przeciwnicy bass uniemozliwa mi uslyszenie czegokolwiek. W windowsie juz wylaczylem bass boost`a troche to dalo ale jest jeszcze za duzy. Slyszalem ze istnieje programik do obnizenia bassu i wazy kilkadziesiat kilobajtow

Prosze o szybka porade, zwrot sluchawek odpada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

srednia krajową wyciągasz ?

atak rly, sciagnij jakis equalizer systemowym w sterownikach też powinien być. Tych na uszach nie miałe male miałem aero 5.1 a to chyba podobna konstrukcja to w pilocie na kablu miały volume "subwoofer"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jaką masz kartę muzyczną ?

Teraz w sumie nawet integraty mają panel kontrolny.

Ja mam starą SoundBlaster Live 1024Player i jest do niej Creative Surround Mixer ... tam ustawiam sobie np , ze są głośniki lub słuchawki ... mogę regulować głośność, tony niskie (bas) i wysokie ... :)

Do Twojej karty muzycznej też coś takiego musi być :)

No chyba, że to jakieś wynalazki USB ze swoimi osobnymi sterownikami ... nie ma to jak normalnie podłączyć słuchawki do dźwiękuwki przez jacka :)

Edytowane przez barat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Karte zintegrowana z Asus A7V8X-X , SoundMax a słuchawki sa pod karte a nie usb. Sterowniki SoundMax 1388 czy cos takiego i w nich jest mini kontrol panel ale sa tylko jakies [ciach!]ly typu adult.child , sluchawki stereo , glosniki itd otoczenie echa, jest tez regulacja tonow wysokich i niskich ale jest szara i nie da sie ruszyc zaden z suwakow dodam ze sa jeszcze 2 ptaszki ktore sa zaznaczone

AC3 i PCM.

Moze wina lezy w sterach ale nie moge znalezc lepszych ...

Kumpel mial tez duze basy i programem je sciszyl tylko zrobil formata i zapomnial nazwy :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi