Artbor Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Leadtek WinFast DTV Dongle H Czy ktoś wie jak przestawić na PAL D/K Wiem o klawiszach A; S. One nie przełączają na PAL D/K. Mam obraz czarno biały I szumy w audio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olekstar Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Użyj klawisza H Powinno udać Ci się przełączenie na PAL D. Pozdrawiam Olek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1980 Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Leadtek WinFast DTV Dongle H Czy ktoś wie jak przestawić na PAL D/K Wiem o klawiszach A; S. One nie przełączają na PAL D/K. Mam obraz czarno biały I szumy w audio. Witam, Zakupiłem ten model i też mam straszne problemy z nim. Dokładnie to samo czyli obraz czarno-biały na wszystkich kanałach oraz szum audio. Do tego wszystkiego głos wyłącza się co jakiś czas aby po jakimś czasie wrócić. Czy udało Ci się rozwiązać jakoś Twoje problemy z tym sprzętem? pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...