martinwu Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Witam. potrzebuję nowej obudowy: Priorytet to zamykanie przedniego panela na klucz, tak aby mi dzieciak nie majstrował przy komputerze ( po zamknięciu brak dostępu do napędów oraz przycisków POWER i RESET ) Na razie znalazłem tylko tyle, że CHIEFTEC robi obudowy zamykane na klucz - np. seria DRAGON -145zł. Są inni producenci co mają w swojej ofercie takowe obudowy? Kwota za obudowę bez zasilacza max 200PLN. ..pozdrawiam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joggi Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) http://www.patmedia.pl/sklep/catalog/produ...products_id=511 Może taka. Jest też srebrna. Ale 280zeta. Edytowane 12 Marca 2008 przez joggi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Thermaltake Soprano ma zamykany panel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www.infostrefa.info Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 W tej cenie to jedynie Chieftec, ale nie polecam DG- stara konstrukcja, mało miejsca, słaba wentylacja Lepiej zainteresować sie obudowami serii LBX - droższe ale przestornienjsze i z lepszą wentylacją. Garść obudów do 250zł z zamkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 [...] tak aby mi dzieciak nie majstrował przy komputerze ( po zamknięciu brak dostępu do napędów oraz przycisków POWER i RESET ) Na razie znalazłem tylko tyle, że CHIEFTEC robi obudowy zamykane na klucz - np. seria DRAGON -145zł. Miałem Dragona na kluczyk ale po zamknięciu Power i Reset dalej były na wierzchu. Także chyba coś innego Ci potrzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...