legiioddany Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 (edytowane) Nie wiem co wybrac. 1.Chce zbudowac SLI, myśle pomiędzy Gainward Bliss 8800GT-512MB(właśnie on ze względu na lepsze niz referencyjne chłodzenie oraz podkręcowe zegary)(ew. XFX 8800GT alpha dog edition) lub Gigabyte GeForce 8800 GTS 512MB . (Czy ktoś może wie czy ten Gigabyte nie ma przpadkiem pamięci z dostępem 1.3ms oraz czy jest on napewno na G92??) No oczywiście co myślicie, GTS SLI będzie lepszy od GT SLI?? To była pierwsza nurtująca mnie sprawa natomiast druga: 2. Procesor Q6600 czy E8400? przeznacznie to głownie rozwrywka. Czy podkręcony E8400(ok. 4Ghz) jest lepszy od quada OC(3.2 GHz)? Co będzie lepsze? Czy mniejsza szyna Q6600 oraz porces tech. 65nm to duży minus względem E8400? Nie jestem napalony na 4 rdzenie, chce poprostu lepszej wydajnośći w grach, filmach- który lepszy?? Chłodzenie będzie to najprawdopodobniej Scyte Mugen 3 MOBO Pomimo wszystko chce wejśc w nForca780 ze względu na SLI. Która płyta będzie lepsza: Asus_Striker_II_Formula_nVidia_nForce_780i_SLI(nie patrzcie na cene bo jest ona skandalem. znalazłem ja gdzie indziej za 800 z kawałkiem) EVGA_nForce_780i_SLI_Mainboard_Premium Wielkie dzięki za pomoc, bo to już naprawde ostateczne decyzje... Edytowane 10 Marca 2008 przez legiioddany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 GTS będzie nie co lepszy od GT ale czy warto doplacać tyle pieniędzy sam sobie odpowiedz 2.Oczywiście ze E8400 będzie lepszy niż Quad 3.Ja bym wzioł Asusa (lubie tą firme) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legiioddany Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 (edytowane) Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie LCD. Stoje przed zakupem LG 24" L245WP-BN Wide 1000:1 USB HDCP PIP. Czy myślicie że będzie bardzo smużył w grach(6-8ms). Czy lepiej kupić TN czy tą MVA? Jak jest z jakością obrazu, duża jest różnica pomiedzy nimi? Warto jest go kupić za te pieniądze? Będe dużo grał. Dzięki za odpowiedz.... Edytowane 10 Marca 2008 przez legiioddany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...