patrol1 Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Jestem kompletnie nowy w tych sprawach... Otóż chciałem kupic chłodzenie wodne na CPU Xeon na szynie 771... ale jak przeglądam wszystkie te strony z cooling water, to tam głównie jest pod szynę 775... może być takie coś czy nie bardzo?? Jeżeli ktoś ma niedrogi, ale kompletny zestaw, może przypadkiem trafił gdzies w sklepi online... to chętnie zobaczę;) Pozdrawiam patrol1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 EK Supreme na pewno sobie poradzi, ma to w specyfikacji. >>CLICK<< Podejrzewam tez ze wszystkie bloki ktore pasuja na 603/604 tez beda ok, np do Swiftech APOGEE GT wyglada na to ze trzeba dokupic jakas opcjonalna zapinke. Nie wiem czy multizapinki w bloczkach polskiej produkcji sobie poradza, porownywalem zapinke od EK Supreme z ta z Frosta 3D i wyglada na to ze supreme ma o jeden kaplet otworow wiecej - wnioskuje po fotkach. Udalo mi sie dokopac do takiego obrazka, jak widac rozstaw otworow troszke sie rozni, wiec raczej proponowalbym zakupic blok ktory na pewno ma w specyfikacji 771, czyli EK Supreme. Mysle ze Jargoniew mogl by tutaj sluzyc nieco bardziej wiarygodna opinia, jako ze ma duuuuuzo wiecej doswiadczenia w tej sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...