Gość dia8el Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Proszę mnie nie besztać, szukałem i nie znalazłem odp. tematu. Muszę zabezpieczyć 3 kompy w firmie. Kompy raczej nie za mocne. celki 2,3 ghz i 512 ram (moze dodam do 1gb jak bedzie trzeba) musze wybrać najbardziej niezawodny antywirus, ale jednoczesnie nie chce zeby mulił. co radzicie? odpada NORTON kandydaci: Anti-Virus 7.0 (cena imho atrakcyjna 1rok za 250zł za 3 stanowiska) nod32 (-droooogo-za 1 rok na 3 stacje prawie 430zł 8O -ale czy tu jakosc idzie za ceną???) ...? Prosze o propozycje. PS Jak dotad uzywalem tu darmowe AVG7.5. Niby blokowal syf. Ale teraz jak zainstalowalem testową wersje ww. kaspersky to znalazl syf, ktorego avg nie wykrył...:/ Komp chodzi troche wolniej, ale nie jest zle. zreszta najgorzej chyba jest zanim program nie zrobi pierwszego skana wszzystkiego co mam na hdd. potem jest lzej... PS2 (firewalla wbudowanego nie potrzebuje. uzywam osobno np sygate) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Może pakiet Kaspersky Internet Security? Ja sam używam i jest całkiem w porządku, automatycznie blokuje ataki i sam usuwa syf etc. :] Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...